Huda Beauty Tantour

Huda Beauty Tantour

Vrijeme je za još jednu recenziju Huda Beauty proizvoda. Ovaj proizvod sam dugo htjela kupiti no nikad mi se nije potrefilo da ga uzmem sve dok nisam rekla to je to i kupila ga. Riječ je o Huda Beauty Tantour.

Huda Beauty Tantour je zapravo kremasti bronzer i kontura. Trebalo bi izgledati prirodno kad ga izblendate. Ovaj proizvod možete kupiti na Cult Beauty ili na Huda Beauty Shop. Cijena ovog proizvoda je dosta visoka i baš zbog toga ga nisam ni dugo kupila jer su mi neke stvari bile potrebnije. Cijena mu je 26 funti. Tu cijenu možemo usporediti s Hudinim malim paletama s 9 sjenila koja je 25 funti, pa sam uvijek birala paletu, a ne ovaj kremasti bronzer. Za tu cijenu dobijete 11 grama proizvoda. Ovaj proizvod dolazi u pet nijansi. Ja sam uzela onu najsvjetliju, fair nijansu. Iskreno, iako je najsvjetlija, još uvijek je dosta tamna tako da znate da ne koristite puno ovog proizvoda, nego u umjerenim količinama.

Cult Beauty Ltd.

Moram priznati da nikad nisam bila baš neki ljubitelj kremastih proizvoda poput bronzera ili rumenila. Razlog tome je što bi mi potpuno razdvojili puder i izgledalo bi kao da mi je koža na tom dijelu bez ičega, još k tome crvena. Ovaj proizvod mi se jako sviđa. Iako je tamnija nijansa, jako se lijepo blenda i daje vam prirodan bronzed izgled. Stvarno ne treba puno proizvoda da biste dobili željeni rezultat. Smatram da je ovaj proizvod super za ljeto i za neki prirodan look, ali isto tako i za zimu. Možete ga koristiti kada god želite.

Huda Beauty Tantour
Huda Beauty Tantour

Neki drugi Huda Beauty proizvodi

Ovdje možete pročitati moje recenzije za palete : Huda Beauty Mercury Retrograde paleta, Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta, Huda Beauty Mauve Obsessions paleta. Ostali proizvodi: Huda Beauty The New Nude Brush Set, Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow, Huda Beauty Demi Matte Shero ruž

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.