Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick – moje ljetno otkriće

Nedavno mi je bio rođendan i na poklon sam dobila GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK. Naime, čula sam već o brandu Golden Rose, no nikad nisam kupila ni jedan njihov proizvod. Stoga mi je ovo bilo nešto novo.

Pakiranje Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick je jako praktično, ima prozirni donji dio i gornji crni poklopac. Ovo pakiranje sadrži 5,5 ml što je sasvim ‘pristojno, a cijena je oko 50 kuna . Može se kupiti na njihovoj web stranici.

Dobila sam ga u nijansi 03 i neke je kao ljubičaste boje, ljubičasto rozne točnije. Iskreno, bila sam jako skeptična u ovu nijansu. Sama smatram da mi najbolje stoje nude nijanse, a ova ipak ima pigmentacije.  Kao što mu i ime govori to je matirani tekući ruž. Inače imam podvojeno mišljenje oko mat ruževa zbog toga jer znaju dosta zategnuti usne i nakon korištenja budu suhe.

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick

Ovaj Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick jako lijepo miriši, i ima kvalitetan aplikator za usne. Lako se nanosi na usne i ne stvrdne se odmah tako da možete popravljati ako ste što pogriješili prilikom nanošenja.  Ova nijansa 03, u koju sam sumnjala, smatram da mi sasvim dobro i solidno stoji.

Na pakiranju piše da je kissproof i ultra long lasting. Znamo da svaki mat ruž duže stoji na usnama, ali ovaj je nešto drugačije.Par puta sam i jela s ovim ružom, nije da se ništa nije izbrisalo, ali potrebna je jako malo za popraviti ruž. Najbolje o tome koliko je ovaj ruž dobar govori činjenica da prilikom skidanja moram koristiti 3 vate koje natopim s sredstvom za skidanje šminke i tek onda sve skinem!

Ovaj proizvod mi je pravo ljetno otkriće i od tad ne koristim ni jedan drugi ruž. Ovo mi je postao najdraži ruž i mislim da ću uskoro morati u nabavu po dobru zalihu.

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick
Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick
Total
4
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Sugar scrub clearing  šećerni piling sa sjemenkama kivija

Sugar scrub clearing  šećerni piling sa sjemenkama kivija

Next Post
Andy Warhol: Enter into my life izložba u Zadru

Andy Warhol: Enter into my life izložba u Zadru

Related Posts