Huda Beauty Mercury Retrograde paleta

Huda Beauty Mercury Retrograde paleta

Glavna tema ovog posta je Huda Beauty Mercury Retrograde Palette paleta. Ako vas zanima više o ovoj paleti i isplati li je se kupiti, nastavite čitati post.

Moram priznati da mi se ova paleta nije baš svidjela kad je tek izašla i nije mi bila ništa posebno. Štoviše, više volim manje palete i to posebno Hudine pa mi ova nije bila na kraj pameti da je kupujem. No, došao mi je rođendan i dobila sam ovu paletu kao poklon. Huda Beauty Mercury Retrograde paleta je paleta srednje veličine s prekrasnim i kvalitetnim pakiranjem. Paleta sadrži 18 različitih nijansi sjenila koje se mogu nositi svaki dan. Sadrži 9 mat nijansi i 9 shimmer nijansi. Paletu možete kupiti na Huda Beauty shop stranici ili Cult Beauty gdje ja kupujem većinu proizvoda. Cijena ove palete je dosta visoka, 58 funti, ali zato dobite veću paletu. Meni su najdraže palete baš Hudine palete i znala sam da će mi se i ova svidjeti. Na slikama online ova paleta ne izgleda kao uživo. Naime, uživo je puno ljepša i pigmenti na sjenilima su više izraženi.

Ova paleta je super za svaki dan, ali isto tako i za neke svečanije prilike. Sadrži nude nijanse, ali ima tu i tirkizne, koraljne, ljubičaste koje vam upotpune cijeli look. Ja sam stvarno zadovoljna ovom paletom. Sjenila su kvalitetna kao i kod drugih Hudinih paleta i preporučujem vam ako se misliti kupiti li je ili ne. Sigurno nećete zažaliti.

Huda Beauty proizvodi

Ako vas zanimaju recenzije drugih Huda Beauty proizvoda na blogu možete pročitati o još nekim paletama. To su Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta i Huda Beauty Mauve Obsessions paleta . Mauve Obsessions paleta mi je najdraža paleta i koristim je skoro svaki dan. Još neki Huda Beauty proizvodi o kojima možete čitati: Huda Beauty The New Nude Brush Set, Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow, Huda Beauty Demi Matte Shero ruž

Huda Beauty Mercury Retrograde paleta
Huda Beauty Mercury Retrograde paleta
Total
44
Shares
1 comment
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Glow Recipe Watermelon Glow Pink Juice moisturizer

Glow Recipe Watermelon Glow Pink Juice moisturizer

Next Post
Huda Beauty Tantour

Huda Beauty Tantour

Related Posts