ELF Poreless Putty primer

ELF Poreless Putty primer

U ovome postu možete čitati o najboljem i najpoznatijem drogerijskom primeru. To je ELF Poreless Putty primer. Ako vas zanima više o ovom proizvodu, nastavite čitati.

ELF Poreless Putty primer je na tržištu već nešto više od godinu dana. Iako je već toliko dugo na tržištu, u Hrvatsku je stigao pred možda mjesec- dva. Zašto tek sada? Ne znam, ali konačno je došao. ELF kozmetika u Americi je poznata kao kvalitetna, a dosta jeftina. U Hrvatskoj to nažalost nije slučaj. Da, imamo više poreze, ali kad nešto nabavljate po manjoj cijeni, taj isti proizvod ne može biti baš duplo skuplji na drugom kraju svijeta. No dobro, mene ni cijena nije zaustavila da kupim ovaj proizvod, pa je sad red da napišem post o njemu. Ja sam ovaj primer kupila u Bipi. Znam da svaka Bipa ne drži ELF kozmetiku, pa se prije raspitajte nego što krenete u kupnju. Za primer ćete morati izdvojiti 100 kuna.

Samo pakiranje ovog primera nije ništa posebno. Nalazi se u jednoj plastičnoj, prozirnoj posudici sa crnim čepom. Dobra stvar je to što je ta posudica dobro napunjena pa stvarno dobijete puno proizvoda. Ako vam se čini da to nije puno proizvoda, važno je napomenuti da vam stvarno ne treba puno primera na licu, već samo da pokrije željene dijelove. Ovaj primer je blago rozne boje i nema nikakv miris. Nalazi se u krutom stanju i da ga izvadite iz posudice trebate zaroniti svoj prst u njega. Zato je bitno uvijek prije stavljanja šminke dobro oprati ruke. Meni se stvarno sviđa ovaj primer. Treba ga malo, a zagladi sve nepravilnosti na vašoj koži i puder izgleda prekrasno na koži. Sviđa mi se i to što kad skinete šminku, proizvod ne ostaje u porama i tako ih začepljuje. Smatram da je ovaj proizvod vrijedan kupnje jer će vam trajati jako dugo i jako je kvalitetan.

ELF Poreless Putty primer
Total
6
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Huda Beauty Tantour

Huda Beauty Tantour

Next Post
Kylie Skin krema za lice

Kylie Skin krema za lice

Related Posts