Huda Beauty The New Nude Brush Set

Huda Beauty The New Nude Brush Set

U ovome postu pisati ću o Huda Beauty The New Nude Brush Set. Dosad nisam još pisala o kistovima za nanošenje šminke pa sam sad odlučila.

Huda Beauty The New Nude Brush Set je set od tri kista za oči. Prije nego sam odlučila pisati o ovim kistovima, tražila sam ih negdje online, no nisam ih našla. Huda Beauty nema konkretno taj set na prodaji, no ima iste te kistove u nekim drugim setovima. Dakle, kistovi su isti, samo je drugačija kolekcija, a samim time i oblik i boja kozmetičke torbice koju dobite. Jedini set koji je u prodaji trenutno je ovaj Mercury Retrograde set. Odlučila sam se pisati o ovome jer sam shvatila da su mi ovi kistovi stvarno dobro došli i da su jako kvalitetni. Dugo nisam imala baš kistova za oči i nijedan od njih nije bio neki bolji. Tako sam odlučila kupiti Morphe kistove koji su poznati po tome što su jeftini, a kvalitetni. Kad sam čekala da mi stignu Morphe kistovi, naručila sam ovaj Huda Beauty set kistova jer me nešto privuklo u njima.

Cult Beauty Ltd.

Dakle, ovaj set kistova prodavao se za 29 funti, ali ja sam iskoristila priliku i dobila popust na njih tako da su koštali puno manje. Iskreno, pošto Huda nije poznata po kistovima, već se bavi kozmetikom nisam imala nekakvo visoko očekivanje o ovim kistovima. I kako nisam imala veliko očekivanje, tako su me ovi kistovi oborili s nogu. Najbolja stvar kod njih je to što su dvojni. Dakle, na jednom dršku imate zapravo dva kista. Ova stvar mi je super kad putujem i ne želim nositi sto kistova sa sobom. Iako su bijeli, prelagano se peru i nikad nije ostalo ništa prljavo na njima. Jedan kist je napravljen baš za shimmer sjenila, a napravljen je od silikona. Tim silikonom se lako zgrabe shimmeri i lagano nanose na kapak, ne trebate koristiti prst.

Huda Beauty The New Nude Brush Set
Huda Beauty The New Nude Brush Set
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.