Huda Beauty The New Nude Brush Set

Huda Beauty The New Nude Brush Set

U ovome postu pisati ću o Huda Beauty The New Nude Brush Set. Dosad nisam još pisala o kistovima za nanošenje šminke pa sam sad odlučila.

Huda Beauty The New Nude Brush Set je set od tri kista za oči. Prije nego sam odlučila pisati o ovim kistovima, tražila sam ih negdje online, no nisam ih našla. Huda Beauty nema konkretno taj set na prodaji, no ima iste te kistove u nekim drugim setovima. Dakle, kistovi su isti, samo je drugačija kolekcija, a samim time i oblik i boja kozmetičke torbice koju dobite. Jedini set koji je u prodaji trenutno je ovaj Mercury Retrograde set. Odlučila sam se pisati o ovome jer sam shvatila da su mi ovi kistovi stvarno dobro došli i da su jako kvalitetni. Dugo nisam imala baš kistova za oči i nijedan od njih nije bio neki bolji. Tako sam odlučila kupiti Morphe kistove koji su poznati po tome što su jeftini, a kvalitetni. Kad sam čekala da mi stignu Morphe kistovi, naručila sam ovaj Huda Beauty set kistova jer me nešto privuklo u njima.

Cult Beauty Ltd.

Dakle, ovaj set kistova prodavao se za 29 funti, ali ja sam iskoristila priliku i dobila popust na njih tako da su koštali puno manje. Iskreno, pošto Huda nije poznata po kistovima, već se bavi kozmetikom nisam imala nekakvo visoko očekivanje o ovim kistovima. I kako nisam imala veliko očekivanje, tako su me ovi kistovi oborili s nogu. Najbolja stvar kod njih je to što su dvojni. Dakle, na jednom dršku imate zapravo dva kista. Ova stvar mi je super kad putujem i ne želim nositi sto kistova sa sobom. Iako su bijeli, prelagano se peru i nikad nije ostalo ništa prljavo na njima. Jedan kist je napravljen baš za shimmer sjenila, a napravljen je od silikona. Tim silikonom se lako zgrabe shimmeri i lagano nanose na kapak, ne trebate koristiti prst.

Huda Beauty The New Nude Brush Set
Huda Beauty The New Nude Brush Set
Total
3
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Giveaway za stoti post na blogu

Giveaway za stoti post na blogu

Next Post
Tati Beauty The Blendiful

Tati Beauty The Blendiful

Related Posts