Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow

Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow

Danas ću pisati o Huda beauty sjenilima za oči, ali ne bilo kakvim sjenilima. Ovo su Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow, tekuća sjenila za oči.

Dakle, ova Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow nisu uobičajena sjenila. Ovo su tzv. rastopljena sjenila koja više sliče na tekuće ruževe nego na sjenila. Sam naziv „Matte&Metal“ nam kaže da je jedan dio mat kad se posuši, a drugi metalik. Prije sam viđala metalik sjenila, tj neke toppere koji se stave na sjenila, ali mat nisam još.

Ovaj proizvod naručila sam na Cult Beauty stranici gdje možete pronaći svaki Hudin proizvod, kao i proizvode drugih brendova. Cijena ovog Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow je 22 funte, a za tu cijenu dobijete 2×2 ml proizvoda. Ovaj proizvod dolazi u deset različitih skupina nijansi, od onih nude do žutih i zelenih, za svačiji ukus.  Ja sam odabrala nijanse Private Jet koja je mat i koja dolazi u spoju s metalik nijansom Shimmering Sunset.

Cult Beauty Ltd.

Kad je tek izašao ovaj proizvod nisam bila baš oduševljena, ali s vremenom me sve više zanimao tako sam ga odlučila isprobat. Dakle, moja glavna sumnja je bila kako ću moći izblendati tekuće sjenilo. Iskreno, to uopće nije nikakav problem. Dakle, kad prvo nanesete sjenilo na kapak ne morate se žuriti jako brzo izblendati, neće se odmah osušiti. Neće se odmah osušiti, ali za nekoliko trenutaka hoće. Sjenilo je lako izblendati i neće vam ostati mrlja na kapku. Za drugi, metalik dio sam primjetila da mu treba malo duže vremena da se posuši. Možda je to jer njega nisam nikad blendala kistom nego bih ga samo stavila kao tuš, ili na sredinu kapka. Najviše od svega me iznenadila pigmentacija i sjaj metalik sjenila. Otkad sam prvi put isprobala, požalila sam što odmah nisam kupila dva ova proizvoda različitih nijansi jer sam stvarno oduševljena kvalitetom i lakoćom blendanja.

Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow
Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow
Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow
Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow

Drugi postovi o Huda Beauty kozmetici:

Huda Beauty Mauve Obsessions paleta

Huda Beauty Demi Matte Shero ruž

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.