Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta

Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta

U ovom postu glavna zvijezda će biti Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta. Ako vas više zanima o ovoj paleti, nastavite čitati.

Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta je paleta u koju sam se odmah zaljubila. Kad sam vidjela na Instagramu da izlaze ove NUDE Obsessions palete, to je bila ljubav na prvi pogled. Čekala sam valjda dva tjedna da stignu na Cult Beauty stranicu kako bi ih mogla kupiti. Ovu paletu imam već negdje četiri mjeseca tako da mogu napisati svoje iskreno mišljenje o njoj. Nude Obsessions palete su zapravo prve palete koje su napravile da budu nude za svaki ton kože. Tako imamo light, medium i rich paletu. One su zapravo nastale kao odgovor na Hudinu New Nude paletu koja je napravljena da bude nude za medium ton. Ovim paletama, svaki ton dobio je svoju odgovarajuću nude paletu. Palete možete kupiti na Cult Beauty za Europu ili na Huda Beauty online stranici gdje je trenutno free shipping za sve narudžbe. Ovo vam govorim jer sam i ja slučajno to vidjela i naravno, slučajno napravila dvije narudžbe i sačuvala 21$ za jedan shipping.

Paleta koju sam ja odabrala i koja “odgovara” mojem tonu kože je light paleta. Ona je najsvjetlija od tri palete. Sastoji se od devet sjenila koja su sva poprilično svjetla, osim jednog smeđeg sjenila koje je recimo tamnije. Sjenila nisu toliko pigmentirana baš zbog toga jer su svjetla, a i prema mojoj najdražoj Huda Beauty paleti, Mauve Obsessions su jako loša. Ja općenito ne volimroskasta sjenila i ne stoje mi baš koliko sam mogla primjetiti. Draža su mi definitivno smeđa i tamnija. Smatram da bih bila zadovoljnija da sam odabrala medium paletu jer mi taj spektar boja više paše. U ovoj paleti najdraža su mi shimmer sjenila koja su stvarno kvalitetna i njih i najviše volim koristiti.

Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta
Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta
Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.