Sephora favorites icon's selection

Sephora favorites icon’s selection

U ovome postu vam donosim Sephora favorites icon’s selection. Ovu kolekciju možete kupiti u Sephori.

Ovaj Sephora favorites icon’s selection set naručila sam online preko Sephora. fr. Da mi paket stigne trebalo mi je otprilike tjedan dana. Sephora svako malo ima ovakve setove s najprodavanijim proizvodima koje možete kupiti. Ovaj setkošta 42 eura i u njemu dobijete pet proizvoda. Tri proizvoda od pet su fullsize, a dva proizvoda su mini. Kada gledate ove proizvode odvojeno, morali biste izdvojiti puno više novaca od 42 eura. U ovome setu se nalazi Huda Beauty ruž, Anastasia Beverly Hills olovka za obrve i Fenty Beauty highlighter koji su fullsize. Mini proizvodi koji su u ovome setu su Tarte maskara i Charlotte Tilburry ruž u nijansi Pillow Talk. Moram reći da sam kupila baš ovaj set jer znam da ću sve ove proizvode koristiti. Da to nije slučaj, ne bih ga nikad ni kupila. Možda si mislite kako se isplati i kako je stvarno jeftino. To je istina, ali nemojte nikad kupovati nešto da znate da nećete koristiti.

Fenty Beauty highlighter je zlatne boje i možda nije za svakodnevnu upotrebu, ali možete ga nositi i na očima. Njegova cijena je 35 eura i to je već skoro kao i cijeli ovaj set. Huda Beauty ruž dolazi u demi matte finišu i on je nude. Meni je to super jer nude ruževe i inače nosim. Cijena ovog ruža je 23 eura. Anastasia Beverly Hills Brow wiz je najpoznatija olovka za obrve ikad. Ja sam je dobila u nijansi medium brown i moram reći da mi odgovara. Cijena ovog proizvoda je 28 eura. Mislim da se Charlotte Tilbury ruž u toj veličini ne prodaje i da je to sample size. Tarte maskara će vas izvan ovog seta doći 14 eura. Smatram da je ovo jako dobra ponuda, pogotovo jer ću sve proizvode koristiti.

Sephora favorites icon's selection
Sephora favorites icon's selection
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.