Huda Beauty Demi Matte Shero ruž

Huda Beauty Demi Matte Shero ruž

Kako sam već pisala o Huda Beauty brandu, znate da ga jako volim. Prošli post bio je o Huda Beauty Mauve Obsessions paleti, a ovaj će biti o njezinim Demi Matte ruževima. Točnije, pobliže ću opisati Huda Beauty Demi Matte Shero ruž.

Cijena ovog ruža je 20$, a ja sam ga na sniženju za Black Friday kupila za 10$. Uvijek se isplati malo pričekati s kupovinom jer se može stvarno puno uštedjeti. Dolazi u prozirnom plastičnom pakiranju, a na sredini nalaze usne u nijansi koju ste odabrali. U mom slučaju to je Huda Beauty Demi Matte Shero ruž. Količina koju dobijete je 3.6 mL. Samo pakiranje u kojem se nalazi tekući ruž je prozirno i postepeno ide prema crnom.

Huda Beauty Demi Matte Shero ruž
Huda Beauty Demi Matte Shero ruž

Kad otvorite ovaj ruž, prvo što osjetite je predivan miris. Huda Beauty je poznata po tome da im svi proizvodi super mirišu. Pakiranje je jako praktično i oku privlačno. Aplikator kojim se nanosi ruž je dosta dug i zanimljivog i specifičnog izgleda. Dizajniran je tako da lijepo sjeda na vaše usne i da možete lako nanijeti ruž.

Ruž je tople breskvaste nude nijanse, savršeno ako volite nude tonove. U suštini, ovo je mat ruž koji nema mat završetak. Umjesto mat završetka, ima sjajni završetak koji vizualno povećava vaše usne. Kome se to ne bi svidjelo? Kad jednom stavite ruž na usne, bilo bi dobro samo malo obrisati ga običnom maramicom. To se radi kako bi postigli lijep efekt na vašim usnama.

Cult Beauty Ltd.

Huda Beauty Demi Matte Shero ruž jako se dobro drži na usnama i ne skida se. Iako je ovo mat ruž, usne vam neće biti suhe ili izgledati ispucalo i suho kad stavite ruž. Baš zbog toga i zbog njegove dugotrajnosti mi se sviđa ovaj ruž. Par puta sam jela sa ovim ružem i ako dobro pazite ništa vam se neće skinuti s usana. Naravno ako ne pazite, skinuti će vam se malo, ali nikako sav ruž. Ako se i skine površinski sloj, na vašim usnama ostat će još pigmentacije.

Huda Beauty Demi Matte Shero ruž
Huda Beauty Demi Matte Shero ruž
Huda Beauty Demi Matte Shero ruž
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.