Patrick Ta Silky Lip Creme ruž za usne

Patrick Ta Silky Lip Creme ruž za usne

Danas ću pisati o Patrick Ta Silky Lip Creme ruž za usne. Ovo je proizvod poznatog makeup artista Patricka Ta pa ako vas zanima nastavite čitati.

Ovaj Patrick Ta Silky Lip Creme ruž za usne dio je njegove prve kolekcije. Kolekcija se zove Monochrome Moment i sadrži tri ruža, olovke za usne i rumenila. Svi proizvodi su nude, i zapravo predstavljaju taj monochrome moment. Meni su za oko zapali svi proizvodi no shvatila sam da mi nisu potrebni, a i malo su skuplji pa sam odustala od istih. U Europi njegove proizvode možete kupiti na Cult Beauty stranici gdje sam ih i ja naručila. Ako želite investirat u ovaj ruž, rumenilo ili olovku za usne najbolje je iskoristiti neki popust koji svako malo nude na Cult Beauty jer ja tako uvijek kupujem. Zanimljiva stvar je ta što je olovka za usne čak i skuplja od tekućeg ruža, iako sama olovka je kao ruž jer je jako kremasta.

Tekući ruž koji sam ja kupila je u nijansi She’s unapologetic i to je najsvjetlija nijansa od svih tri. Pošto sam ja jako svjetla, na web stranici su mi sve nijanse izgledale dosta tamno i išla sam nekom metodom eliminacije i tako odabrala tu nijansu. Moram priznati da mi je ipak nekako presvijetla, ali smatram da je to do podtona ove nijanse. Ovaj tekući ruž je jako kremast i bogat. Nije mat i ne isušuje usne. Jedino što ne bih preporučila je jesti s njim jer se lako skida. Ako vam treba neki kvalitetan ruž za posebne prilike onda je to taj u bilo kojoj nijansi. Jako se lijepo nanosi na usne, aplikator je taman velik. Što me malo odbija od ovog ruža je njegov miris koji me podsjeća na mint, a nisam baš neki fan toga mirisa. Ako se to izostavi, ruž je pun pogodak.

Patrick Ta Silky Lip Creme ruž za usne
Patrick Ta Silky Lip Creme ruž za usne
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.