Huda Beauty Mauve Obsessions paleta

Huda Beauty Mauve Obsessions paleta

Huda Beauty je brand kozmetike koji stvarno volim, sviđao mi se i prije nego što sam imala neki njihov proizvod. Huda Beauty nije brand jeftine kozmetike, već ćete morati potrošitii malo više novaca da si ovo priuštite. Budite bez brige, ja sam svoju narudžbu naručila na Crni Petak kada skoro svi brandovi imaju velike popuste i tako sam uštedila dosta novaca. U toj narudžbi je bila i ova Huda Beauty Mauve Obsessions paleta.

Cult Beauty Ltd.

Huda Beauty Mauve Obsessions paleta je jedna od mnogo paleta koje imaju. Odabrala sam baš ovu jer je ovo manja paleta, manje košta, a opet dobijem 9 nijansi i sasvim super za početak. Odabrala sam baš ovu paletu jer su mi se nekako najviše sviđale nijanse u njoj.

Huda Beauty Mauve Obsessions paleta

Huda Beauty Mauve Obsessions paleta sadrži 6 jako pigmentiranih mat nijansi i 3 shimmer nijansi. Jel stvarno toliko dobra kao što govore i jel vrijedi novaca? Nastavite čitati i saznat ćete moje mišljenje. Jedna nijansa u paleti je bijelo-žuta nijansa koja nam dolazi kao podloga, a ostale nijanse su sve s crvenim toplim podtonom. U svom životu nikad nisam koristila neku paletu kojoj su nijanse toliko jako pigmentirane, nema neke koja je više i neke koja je manje pigmentirana. Kod ostalih paleta znalo mi se događati da mi puno proizvoda ispadne i da se jako truse, kod ove palete toga nema. Malo se jedino trusi kad se s kistom uzme sjena, ali na kapcima ništa. Sjene se jako lako blendaju kistom. Shimmeraste nijanse se mogu stavljati na kapak prstom, suhim kistom ili mokrim kistom. Nekako najbolje mi se čini mokrim kistom i prstom, dok suhim kistom nemaju tako jak intenzitet.

Huda Beauty Mauve Obsessions paleta
Huda Beauty Mauve Obsessions paleta
Huda Beauty Mauve Obsessions paleta

Otkad sam kupila ovu Huda Beauty Mauve Obsessions paletu, nijednu drugu ne koristim, eventualno par sjeni iz druge. Savršena je za neki dnevni izgled i za izlazak. Ako želite kupiti neku njihovu paletu, najbolje pričekajte neko sljedeće sniženje i garantiram vam da nećete požaliti.

Huda Beauty Mauve Obsessions paleta
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Comments

  • Ja sma to kupila prije nekih 4 mjeseca i meni su ta sjenila dobra. općenito, zadovoljna sam onime što sadrže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.