NYX Bare with me primer

NYX Bare with me primer

Isprobala sam stvarno puno primera, i onih loših i onih dobrih. Ovdje vam donosim jedan primer koji mi je stvarno super, a to je NYX Bare with me primer.

O ovome primeru sam snimila već puno videa na Tik Toku, a nikako da napišem post o njemu. Zato je sad vrijeme da saznate za trenutno moj najdraži primer. To je NYX Bare with me primer. Ovo mi je već drugi put da sam kupila ovaj primer, onda znate koliko mi se sviđa. Njega koristim u My weekly drawer postovima tjedan 1 i tjedan 2. Ovaj proizvod možete kupiti na Cult Beauty za £15. Ovaj primer sam puno koristila po ljeti, a i sad po zimi. Stvarno mi paše u svako godišnje doba. Tekstura primera je kao žele i stvarno malo proizvoda treba za cijelo lice. Ja većinom uzmem više proizvoda pa to znači da ću ga valjda i prije potrošiti.

Kao što sam već rekla, isprobala sam stvarno puno primera. Tako možete pročitati moje postove o Milk Makeup Hydro Grip primeru koji je jako popularan. Nadalje, ELF Poreless Putty primer koji je totalni must have i još jedan ELF koji nije ni blizu ovome E.L.F. Hydrating Face Primer. Možete čitati i o još jednome NYX primeru, NYX Honey Dew Me Up Primer. Isprobala sam još jedan primer na bazi ulja od Pixi Beauty koji možete pronaći ovdje. Ja volim koristiti primere jer mi šminka bolje sjeda na lice, no ne koristim ih baš uvijek. I trenutno mi je ovo najbolji primer, a ne znači da će isti biti i za par mjeseci. Ovaj primer, iako ”drogerijski” proizvod će vas dosta izaći. Za te novce ipak dobijete puno proizvoda, 40g pa se isplati kupiti. Moram reći da mi je čak ovaj primer bolji i od Milk Makeup Hydro Grip primera.

NYX Bare with me primer

Total
0
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Serum za trepavice koji radi Grande Cosmetics

Serum za trepavice koji radi Grande Cosmetics

Next Post
Catrice Bronze away to Panama paleta

Catrice Bronze away to Panama paleta

Related Posts