Serum za trepavice koji radi Grande Cosmetics

Serum za trepavice koji radi Grande Cosmetics

U ovome postu možete čitati o serumu za trepavice od kojeg će vam se trepavice preporoditi. To je jedini serum za trepavice koji radi Grande Cosmetics.

Moje trepavice su oduvijek bile u užasnom stanju. Nisam radila ništa posebno što bi ih uništavalo, jednostavno su bile takve. Slabe i ravne,nijedna maskara im nije mogla pomoći. Zato sam odlučila isprobati serum za trepavice koji radi Grande Cosmetics. Ovaj serum možete kupiti na Sephora France, a o kupovini na istoj možete pročitati ovdje. Proizvodi ovog brenda su dosta skupi, pa bih preporučila prvo kupovinu mini proizvoda s kojim možete isprobati proizvode. Tako sam i ja napravila i vjerujte mi, nisam požalila. Kupila sam set od tri mini proizvoda koji možete vidjeti ovdje. Set se sastoji od seruma za trepavice, seruma za obrve i maskare. Mene je nekako od ova tri proizvoda najviše zaintegrirao serum za trepavice. Zato sam i njega počela redovito koristiti.

Moram priznati da sam prve rezultate počela vidjeti već nakon tjedan dana korištenja seruma.Što sam se jako iznenadila jer se treba koristiti najmanje četiri tjedana za vidljive rezultate. Trepavice su mi postale dulje i jače. Svaka maskara koju nanesem izgleda super na trepavicama. Čak ih ne trebam ni uvijati jer je dovoljna četkica od maskare da ih uvije. Naravno s uvijačem imaju veći volumen. Za ovaj set od tri mini proizvoda morati ćete izdvojiti 27€ što uopće nije puno jer za fullsize prozvod biste morali izdvojiti 65€. Ja svoj nisam ni potrošila do kraja i prestala sam koristiti jer sam vidjela da mi više ne treba. Nakon nekog vremena primjetila sam da su mi trepavice slabije pa sam ga opet počela koristiti. Nisam ga htjela koristiti konstantno već sam htjela dati svojim trepavicama malo predaha. Tako radim i s maskarom ili puderom. Moju najdražu maskaru You Better Work možete pronaći ovdje.

Serum za trepavice koji radi Grande Cosmetics
Total
0
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
My weekly drawer tjedan 2

My weekly drawer tjedan 2

Next Post
NYX Bare with me primer

NYX Bare with me primer

Related Posts