Essence Lash Princess maskara

Essence Lash Princess maskara

U ovome postu vam donosim jednu Tik Tok viralnu maskaru. To je Essence Lash Princess maskara u zelenom pakiranju.

Ovih Essence Lash Princess maskara ima u više boja pakiranja. To znači samo da im je četkica drugačija. Ova s zelenim pakiranjem je nekako dživjela najviše slave i svi su pričali kako je najbolja od njih svih. Zbog toga sam je i ja odlučila isprobati. Moram reći da ovu maskaru koristim već stvarno dugo, sigurno pola godine. Zbog toga mogu reći što mi se sviđa kod nje, a što ne. Ovu maskaru sam stavila i u svoju tjednu ladicu sa šminkom za tjedan 2 i taj post možete pronaći ovdje. Ova maskara i da vam ne odgovara, nećete požaliti jer cijena joj je baš niska kao i svim Essence proizvodima. Ovu maskaru možete pronaći u svakoj Dm, Bipa ili Muller prodavaonici. Naravno ako imate sreće i ako ne bude prodana kao što je u većini slučajeva.

Za ovu maskaru morati ćete dati 28,90 kuna što je jako povoljno. Essence po meni ima ili jako dobre proizvode ili jako loše. Maskare su im definitvno bolji proizvodi. Ova maskara je stvarno super. Trepavice dobiju na dužini i volumenu i izgledaju nestvarno. Stvar koja mi se ne sviđa kod ovog proizvoda je to što se preslikava i to izgleda jako neuredno. To se ne desi odmah, nego nakon par sati nošenja pa ni ne primjetim i tek kad se pogledam u ogledalo vidim što se desilo. Zato mi je još uvijek bolja jedna druga maskara od Essence. To je You better work maskara o kojoj možete čitati ovdje. Razlika u ove dvije maskare je u obliku četkice. You better work maskara ima silikonsku četkicu i mogu reći da mi se ne malo više sviđaju. Uz to i formula se ne preslikava na kapak kao druga maskara.

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.