Milk Makeup Hydro Grip primer

Milk Makeup Hydro Grip primer

Ako pratiti beauty community na Youtube-u sigurno ste čuli za ovaj primer. To je Milk Makeup Hydro Grip primer. U nastavku možete saznati više o ovom proizvodu i vrijedi li ovaj proizvod toliko koliko ga svi hvale.

Milk Makeup Hydro Grip primer je primer koji su jedno vrijeme svi koristili. Stvar je što Milk Makeup ne možete kupiti kod nas, a bome ne možete ni naručiti u Hrvatsku. Dostupan je na Cult Beauty, no nisu slali ovaj brend kod nas. Sada, mislim da se promijenila ta politika i da možete naručiti Milk Makeup u Hrvatsku. Ja sam to tek sad saznala i naravno, ja sam naručila sa Sephora France stranice. Ovaj proizvod je dosta skup kao i svi njihovi proizvodi. Ja sam uzela mini proizvod kako bih ga prvo isprobala. Mini varijanta ovog proizvoda je 13 funti, a dobijete 10ml proizvoda. Za fullsize proizvod od 45ml morati ćete izdvojiti 27 funti. Kao što vidite, cijena ovog proizvoda je poprilično visoka.

Ovaj proizvod je zelenkaste boje i gelaste strukture. Važno je naglasiti da nije silikonske strukture, jer da je, nebi bio ovako dobar. Kad proizvod nanesete na lice, on je dosta ljepljiv i puder vam lijepo sjeda na njega. Koristila sam ovaj proizvod dosta puta do sad i evo mojih zapažanja. Primjetila sam da se super slaže s Too Faced Born This Way puderom i puder mi izgleda predivno na licu. Imala sam nekad problema s tim puderom jer bi mi se počeo odvajati na nekim dijelovimai to bi izgledalo užasno. S ovim proizvodom, čak mi puder i korektor ne idu u fine linije oko očiju i jako sam zadovoljna. Kad skinete šminku, na licu imate baš lijepi osjećaj i ne osjećate da ste ikad nosili šminku. Ovaj porizvod ne začepljuje pore i ne ostaje unutra nakon što skinete šminku i lice bude jako mekano.

Milk Makeup Hydro Grip primer

Ostali Milk Makeup postovi

Milk Makeup Watermelon Brightening serum

Milk Makeup Cooling Water stick

Milk Makeup Blur Stick

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.