Catrice Bronze away to Panama paleta

Catrice Bronze away to Panama paleta

Ovu paletu sam dobila još početkom ljeta 2021.godine, no nisam uspjela pisati o njoj. To je Catrice Bronze away to Panama paleta.

Pošto imam stvarno puno paleta, teško mi ih je sve iskoristiti ili barem početi koristiti. Takva je bila i ova Catrice Bronze away to Panama paleta koju još pošteno nisam koristila. Inače su Catrice palete ili super ili uper loše. Trećeg nema, isto je i s Essence paletama. Najčešće neke limitirane kolekcije budu baš super, a ono što im je u stalnom postavu i ne baš. Što je jako velika šteta. Takva je priča i s ovom paletom koja je najkvalitetnija i najpigmentiranija Catrice paleta koju sam ikad probala. Isprobala sam nakon toga još jednu njihovu paletu koja izgleda kao dupe za Natasha Denona palete o kojima možete čitati ovdje. Ta paleta je bila užasna, pigmentacija nula, a shimmeri loši. Stvarno je lutrija s njihobim paletama, a i proizvodima.

Ova paleta se sastoji od devet nijansi, od kojih su četiri shimmer nijanse. Sve nijanse su predivne, tople zemljaste nijanse s must have (po mome) kremasto/bež nijansom za setiranje kapka. Meni najdraže nijanse su upravo te nude nijanse s toplim podtonom koje mi i najbolje stoje. Pošto je ova paleta ljetna paleta, ima jedan predivan plavi shimmer. Ova boja me baš podsjeća na more i ako se mene pita, savršena je za ljeto. Kvaliteta ove palete se može uspoređivati s high end paletama pozantih brendova. Važno je napomenuti da se uopće ne trusi. Formula me malo podsjeća na Huda Beauty formulu, samo po kvaliteti sjenila. Ako ikad vidite neku limitiranu kolekciju kod Catrice i ako se sjenila čine pigmentirana, odmah kupujte. Sigurno nećete požaliti. Dobiti ćete vrhunski proizvod za malo novaca. Samo ne razumijem kako im onda ne mogu sve palete biti takve kvalitete. Vjerujem da bi im se proizvodi bolje prodavali.

Catrice Bronze away to Panama paleta

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.