NYX Honey Dew Me Up Primer

NYX Honey Dew Me Up Primer

Danas vam pišem o NYX Honey Dew Me Up Primer. Ovaj primer zadnjih dva tjedna stalno iskače odnekuda, stalno! Toliko me zainteresirao da sam ga morala kupiti čim je stigao kod nas!

Na ovaj NYX Honey Dew Me Up Primer ste sigurno puno puta naišli u raznim kratkim videićima na instagramu. Ako niste još, onda ćete odsad sigurno. Dakle, ovaj primer prvo osvaja svojim izgledom. Posudica u kojoj dolazi je mala i slatka. Prozirna posuda s crnim čepom. Sam primer je žute boje i visokozan je. Pošto je viskozan, ima unutra malu špatlicu kojom se primer nanosi lakše na lice. Može se kupiti u svim Nyx dućanima ili online na Pink Pandi, a cijena mu je 129.99 kn.

NYX Honey Dew Me Up Primer namijenjen je suhoj koži. To znači da on hrani vašu kožu i ne isušuje ju dodatno kao što znaju neki mat primeri. Ja sam ovaj primer nanosila na lice, dakle ispod šminke. Nakon par tjedana nanošenja shvatila sam da nema baš nikakva svojstva kao primer. Možda to mome licu ne paše,ili stvarno nema, ne znam. Čitala sam recenzije na ovaj primer i vidjela da ni drugi nisu baš primjetili da je to primer, nego više neka njega i hidratacija za vašu kožu. Proizvod se može i sam nositi bez šminke što mi je i rekla cura koja radi u NYX-u, i valjda su oni išli na tu kartu da to bude proizvod koji vam hidratizira lice.

Dakle, ovaj proizvod za mene nije primer i nema nikakva svojstva primera. Ako želite nešto što ćete staviti na lice, a da pritom ne isušuje i k tome i pomaže vašoj koži da bude nahranjena, može, to je to. Dakle, za mene je ovo više neki serum koji radi svoj posao. Ako vi imate drugačije iskustvo s ovim porizvodom, slobodno podijelite.

NYX Honey Dew Me Up Primer
NYX Honey Dew Me Up Primer
NYX Honey Dew Me Up Primer
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.