Versed Hydration station booster s hijaluronskom kiselinom

Versed Hydration station booster s hijaluronskom kiselinom

U ovom postu pisati ću o Versed Hydration station booster s hijaluronskom kiselinom. Ako želite više saznati o ovom proizvodu, brenda Versed, nastavite čitati.

Versed Hydration station booster s hijaluronskom kiselinom je proizvod o kojem će danas biti riječi. Prvo malo o brendu, Versed. Versed je ne toksični, vegan i cruelty-free brend za njegu kože. Sjedište mu je u SAD-u, a odnedavno su dostupni i na Cult Beauty za Europu. Najbitnije kod njih je da su izbacili sve štetne sastojke koje su mogli (ima listu na njihovoj stranici, stvarno duga) i žele samo zdravim sastojcima napraviti kvalitetnu kozmetiku. Prije nego što sam vidjela da su stigli na Cult Beauty iskreno nisam čula za ovaj brend. Moram priznati da me na prvu privukao, prvo svojim pedobrim dizajnom, a zatim i cijenama. Malo sam istraživala i odlučila isprobati neke proizvode. Svi proizvodi su im poprilično jeftini, do 20$. Pošto su jeftiniji proizvodi, naručila sam ih odmah oko 4-5 da mogu što više isprobati.

Hydration station booster sa hijaluronskom kiselinom je kao što mu i ime kaže booster koji hidratizira vašu kožu. Ovo “sa hijaluronskom kiselinom” me odmah osvojio jer obožavam hijaluronsku kiselinu i stvarno vidim rezultate s njom kad je koristim. Kad sam tek kupila ove proizove, nisam ih ispočetka koristila pa tako nisam do sad uspjela ni sve isprobati. Ovaj proizvod sam potrošila više od pola i mogu napisati svoje mišljenje. Jako mi se sviđa što sva uputstva su prikazana na bočici i to jako interaktivno pa ću napisati što tamo piše. Dakle, ovaj proizvod je namijenjen suhoj koži. Piše da se 1-3 kapi mogu umiješati u serum, kremu ili puder ili pak možete ga koristiti samog. Ja sam svakako koristila, samoga i umiješala bih ga s kremom. Još piše da se može koristiti bilo kad kad osjetite suhoću.

Moje iskustvo

Mislim da sam imala preveliko očekivanje za ovaj proizvod jer mi se hijaluronska kiselina od The Ordinary pokazala savršenom. Dakle, to je proizvod kod kojeg sam stvarno vidjela rezultate. Kod ovog boostera, rezlutate ne da nisam vidjela, nego bi mi lice nakon pola dana postalo suho. Stvarno sam potrošila pola proizvoda i koristim ga na denvnoj bazi jer ništa drugo nisam ponijela doma, ali ne vidim nikakav pomak.

Versed Hydration station booster s hijaluronskom kiselinom
Versed Hydration station booster s hijaluronskom kiselinom
Total
3
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta

Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta

Next Post
Najbolja sjajila na tržištu

Najbolja sjajila na tržištu

Related Posts