The Gloss Shane Glossin'

The Gloss Shane Glossin'

U ovome postu neću pisati ništa previše novo, već su vam samo prikazati The Gloss Shane Glossin’.

Dakle o The Gloss-u Jeffree Star Cosmetics već sam pisala, ovo je ta ista formula sjajila samo je ovo The Gloss Shane Glossin’ rezultat suradnje Jeffree Star Cosmetics i Shane Dawson-a. Iz ove suradnje proizašlo je još proizvoda od kojih sam več o nekima pisala, a o nekima ću tek pisati. Ovo sjajilo je različito od drugih The Gloss sjajila jer je skroz prozirno. Istog je dizajna i aplikatora. Ono što je različito je to što je pakiranje tamne boje i na samom pakiranju piše “The Gloss”. Više o cijeloj kolekciji možete vidjeti ovdje.

Ovaj proizvod naručila sam na Douglas stranici i jo uvijek je dostupno na njihovoj stranici. Inače, cijela ova kolekcija je prodana svugdje, ali nekim slučajom još uvijek možete naručiti kod nas. Cijena za 3,4 ml proizvoda je 149,00 kuna. Preporučila bih vam da ne plaćate punu cijenu već ako možete kupite ovaj, a i druge proizvode čini mi se srijedom kada je na Douglas stranici sve sniženo za 10%. Ako naručite paket sa stranice, uvijek ćete dobiti za svaku narudžbu 15% popusta tako da razmišljajte racionalno. Što se tiče same dostave, svoj paket možete naručiti na vašu adresu ili u neku od Douglas poslovnica. Ako odlučite preuzet paket u nekoj od Douglas poslovnica, tada ćete na paket čekati cca tjedan dana, barem za Split. Ako se pak odlučite naručiti paket kući, stići će vam za 2-3 dana.

Jako mi se sviđa to što u Douglas dolazi sve više i više novih brandova i to čak Jeffree Star Cosmetics koji sam ja inače naručivala na Beauty Bay-u gdje je cijena nešto niža. Odlučila sam kupiti ove proizvode u Douglasu jer nisu bili dostupni na Beauty Bay-u.

The Gloss Shane Glossin'
The Gloss Shane Glossin'
The Gloss Shane Glossin'
The Gloss Shane Glossin'

Jeffree Star Cosmetics postovi

Jeffree Star Cosmetics Holiday 2019 Mystery Box

Jeffree Star Cosmetics X Shane Dawson Pig Mirror

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick

Mini Breaker paleta, Jeffree Star Cosmetics

The Gloss Jeffree Star Cosmetics

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.