Mini Breaker paleta, Jeffree Star Cosmetics

Mini Breaker paleta, Jeffree Star Cosmetics

Danas je glavna tema Mini Breaker paleta, Jeffree Star Cosmetics. Pisala sam već o The Gloss Jeffree Star Cosmetics pa taj post možete pročitati ovdje.

Mini Breaker paleta izašla je ljetnoj kolekciji 2019. godine, nazvana Jawbreaker. Jawbreaker kolekcija je prava ljetna i sadrži pravu ljetnu eksploziju boja. Svoju veliku Jawbreaker ili malu Mini Breaker paletu možete naručiti preko stranice Jeffree Star Cosmetics. Na službenoj stranici cijena velike Jawbreaker palete je 58 dolara, a male 28 dolara. Ako želite izbjeći poreze i naručiti unutar Europske unije, svoju paletu možete naručiti na stranici Beauty Bay. Tamo ćete za veliku paletu izdvojiti 62 eura, a za malu 29 eura.

Mini Breaker je prva tako mala paleta Jeffree Star Cosmetics. Iako, uoće nije mala. Ako je ona mala, zamislite kako je tek velika zapravo velika. Uglavnom, paleta sadrži devet sjenila i ima također veliko zrcalo. Pakiranje je potpuno prilagođeno temi cijele ljetne kolekcije i jako je posebno. Ova paleta sadrži 7 nijansi sjenila koje se nalaze samo u njoj i 2 nijanse koje se nalaze u velikoj Jawbreaker paleti. Te dvije nijanse su “Bubblegum” i “Bite Me”. Sve nijanse su jako jarke i svaka od njih se jako dobro blenda. Meni najdraža nijansa je shimmerasta nijansa “Oral”. O kvaliteti ove palete ili bilo koje palete Jeffree Star Cosmetics mislim da uopće ne trebam ni pričat. Dakle, svi njihovi proizvodi su tako savršeno napravljeni da nema razloga pričat o tome. Mislim da vam sve govori ako kažem da nema uopće fallouta kod blendanja sjenila na očima.

Dakle, da sumiramo. Ova paleta je savršene kvalitete i pigmentacije. Ako je kupite, sigurno nećete zažaliti te novce, dobit ćete pravu vrijednost za taj novac. Druga stvar je to, da nijanse u ovoj paleti nisu svakodnevne nijanse, za njih treba hrabrosti. Ako se osjećate dovoljno hrabrim, ili ako želite konačno takvu neku paletu, sigurno nećete zažaliti.

Mini Breaker paleta, Jeffree Star Cosmetics
Mini Breaker paleta, Jeffree Star Cosmetics
Mini Breaker paleta, Jeffree Star Cosmetics
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.