Jeffree Star Cosmetics X Shane Dawson Pig Mirror

Jeffree Star Cosmetics X Shane Dawson Pig Mirror

U ovome postu pisat ću o Jeffree Star Cosmetics X Shane Dawson Pig Mirror.Ako vas zanimaviše o ovom proizvodu, nastavite čitati ovaj post.

Dakle, danas ću pisat o Jeffree Star Cosmetics X Shane Dawson Pig Mirror. O samom proizvodu nemam puno što pisati jer je to ogledalo. već ću napisati gdje sam ga nabavila,o cijeni i takvim stvarima. Ako imalo pratite beauty youtubere i cijeli beauty community, onda ste sigurno čuli za kolaboraciju između Jeffree Star Cosmetics i Shane Dawson-a. Cijela kolekcija uključuje dvije palete, prozirno sjajilo, balzam za usne i pet tekućih ruževa od kozmetike. Uz kozmetiku u kolekciji se još nalaze ogledala u obliku svinje, torbe u obliku svinje i cijeli merch u toj temi. Kad je kolekcija puštena u prodaju, srušile su se sve web stranice online shopova na kojima se prodavala ova kolekcija.

Proizvode iz kolekcije je teško danas više naći online za kupiti, a u veljači će cijela kolekcija opet biti dostupna. Ovo ogledalo, uhvatila sam na Beauty Bay-u sasvim slučajno. Nekad web shopovi ne stave odmah sve proizvode u prodaju, nego ostave neke komade. Tako sam i ja naišla na ovo ogledalo koje mi iskreno nije trebalo, al nešto me vuklo da kupim. Ako ste zainterisirani za ovu kolekciju i želite kupiti nešto, na Douglas web stranici možete kupiti čak obadvije palete!

Ovo ogledalo je velikih dimenzija. Naime, veće je od moje glave, i stvarno to nisam očekivala jer znam da su druga ogledala manja. Ogledalo je stvarno preslatko, a dostupno je u dvije boje, crnoj i roznoj. Moje je ono rozne boje.

Jeffree Star Cosmetics X Shane Dawson Pig Mirror
Jeffree Star Cosmetics X Shane Dawson Pig Mirror

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick

Mini Breaker paleta, Jeffree Star Cosmetics

The Gloss Jeffree Star Cosmetics

Jeffree Star Cosmetics Holiday 2019 Mystery Box

The Gloss Shane Glossin’

Jeffree Star Cosmetics X Shane Dawson The Conspiracy paleta

Jeffree Star Cosmetics X Shane Dawson Mini Controversy paleta

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.