The Gloss Jeffree Star Cosmetics

The Gloss Jeffree Star Cosmetics

Ako ste fanatik za šminku, sigurno ste čuli za Jeffree Star i njegove The Gloss Jeffree Star Cosmetics. Dakle, radi se o sjajilima za usne koje je nazvao “The Gloss”.

The Gloss Jeffree Star Cosmetics, u Hrvatsku možete naručiti na više načina. Jedan od načina je naručiti direktno s njegove američke stranice i samim time plačati porez jer naručujute iznad 22 eura izvan Europske Unije. Drugi način je online stranica Beauty Bay s koje možete naručiti koliko god proizvoda želite (za sad) jer je sjedište te trgovine u Ujedinjenom Kraljevstvu. Dakle, možete naručiti onoliko koliko želite, i koliko možete platiti.

Jeffree Star proizvode ćete prepoznat po drugačijem pakiranju u koje ćete se odmah zaljubiti. Svaki njegov proizvod je poseban i to mu daje posebnu čar. Samo pakiranje je rozno (za pretpostaviti), i velikim zlatnim slovima po cijeloj dužini piše “The Gloss”. Sam proizvod je u velikoj (većoj od ostalih ruževa, sjajila) ambalaži s predivinim završetkom kao krunom. Aplikator kojim nanosite proizvod na usne je blago nakošen. Ta blaga nakošenost daje mu lako nanošenje proizvoda. Nijansa koju sam ja odabrala za sebe je Control Freak. Nijansa Control Freak je savršena nude nijansa koja izgleda prirodno na vašim usnama. Do sad sam navikla na ona sjajila koja su ljepljiva, pa kad puše vjetar i sva kosa mi bude ljepljiva. Ovo sjajilo nije nimalo ljepljivo, ni ma lo!

Za ovaj proizvod na Jeffee Star Cosmetics stranici morati ćete izdvojiti 18 američkih dolara, što je oko 120 kuna. Za isti proizvod na Beauty Bay stranici morat ćete izdvojiti 21,25 eura što je oko 160 kuna. Istina je da ćete morati platiti čak 40 kuna više, pa na vama je da procjenite isplati li se. Nažalost, koliko ja znam ovo je jedina stranica u Europi preko koje se mogu naručiti Jeffree Star Cosmetics proizvodi. Ako znate još koju stranicu, slobodno napišete.

The Gloss Jeffree Star Cosmetics
The Gloss Jeffree Star Cosmetics
The Gloss Jeffree Star Cosmetics

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.