Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick

Danas vam pišem o Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick. Ovaj tekući ruž navodno ima jednu od najboljih formula ruževa pa mi je jako drago da vam mogu o njoj pisati.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick kako sam i prije napisala, je jedna od najboljih formula tekućih ruževa. Nijansa koju ja imam je najpopularnija među svima nijansama, a to je Mannequin. Nijansa Mannequin je najsvjetlija nude nijansa koja izgleda normalno i dobro na usnama, a da nije presvijetla, a ni pretamna. Jeffree Star Cosmetics nedavno je došla u Hrvatsku, točnije u Douglas parfumerije. Ja sam svoj ruž kupila na stranici Beauty Bay gdje nude često popuste poput 20%, 40% pa tako jeftinije stvari postanu još jeftinije. Puna cijena ovog ruža u Hrvatskoj je 149 kuna, dok je na Beauty Bayu 16,95 € što je oko 125 kuna, kada dodamo još popusta, još je jeftinije. Na službenoj Jeffree Star Cosmetics stranici ovaj ruž košta 18 $ što je oko 121 kuna.

Ovaj Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick ruž dolazi u prozirnom pakiranju s roznim čepom. Na pakiranju su vidljive male zvjezdice što je glavni logo kojim prepoznajete ovaj brend. Ovo pakiranje me preko interneta jako podsjećalo na pakiranje ruža Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick. Kad sam vidjela uživo pakiranje, je slično, ali je ovaj Jeffree Star Cosmetics Lipstick malo duljii tanji. Količina koju dobijete u ovom ružu je 5.6 ml i napravljen je u SAD-u. Ako pratite beauty Youtube scenu, sigurno ćete znati tko je Jeffree Star i koliko ulaže u kvalitetu svojih proizvoda. Kad sam prvi ut nanijela ovaj ruž bio je jako lagan i trebala sam nanijeti više slojeva jer mi je bio baš lagan. To stvarno nisam prvenstveno očekivala.

Ruž se jako lijepo nanosi i kad se nanosi iako je mat, bude baš kremast. Ne treba mu dugo da se osuši, a kad se osuši na usnama nisam osjetila nikakvo zatezanje ili da uopćce imam ruž. Ovaj ruž me jako oduševio i rado vam preporučam da ga kupite jer nećete požaliti.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick
Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.