Anastasia Beverly Hills brow wiz

Anastasia Beverly Hills brow wiz

U ovome postu možete pročitati o Anastasia Beverly Hills brow wiz olovci za obrve. Ako vas zanima više o ovome proizvodu, nastavite čitati.

Ova Anastasia Beverly Hills brow wiz olovka je jedan od najpoznatijih proizvoda ABH i nešto po čemu je sam brend postao poznat. Ja sam ovaj proizvod tek sad upoznala i to jer sam ga dobila u Sephora favorites setu. U tome setu nisam mogla birati nijansu, već sam dobila medium brown. U početku sam mislila da će mi biti pretamna, no taman mi je. Zanimljivo kod ovog proizvoda je to što je olovka jako jako tanka. Tako tanka olovka znači da proizvod možete nanijeti vrlo precizno. To mi se jako sviđa kod ovog proizvoda jer praktički ne možete pogrijšiti. Nikad do sad nisam koristila neki proizvod s tako tankom olovkom. S druge strane proizvoda nalazi se četkica za češljanje obrva. Uvijek je dobro imati četkicu s druge strane da možete popraviti obrve.

Cijena ovog proizvoda samog je 23 funte i možete ga kupiti na Cult Beauty, Beauty Bay. Često postoje neki setovi gdje dobijete više proizvoda za obrve pa izađe i malo jeftinije sve skupa. Proizvodi ABH su jedni od najpoznatijih kad pričamo o obrvama. Zato im je i cijena viša nego nekih drugih brendova. U ovoj olovčici dobijete 0,085 grama proizvoda što je stvarno malo. Ne vjerujem baš da toliko puno mora koštati ovaj proizvod. Sam proizvod mi se sviđa jer nije jako pigmentiran. Nitko ne želi da mu proizvod za obrve bude jako pigmentiran jer onda obrve ne izgledaju prirodno i to izgleda ružno. Ovaj proizvod ću definitivno iskoristiti dok ga ne potrošim, a kasnije ću vidjeti. Najviše me muči to što do sad nisam naišla na neku tako tanku olovku, nego samo na deblje. Te deblje nisu toliko precizne i teže je njima baratati, a lakše pogriješiti.

Anastasia Beverly Hills brow wiz
Anastasia Beverly Hills brow wiz
Total
2
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Pixi beauty hazelnut haze paleta

Pixi beauty hazelnut haze paleta

Next Post
Makeup revolution shimmer bomb sjajila

Makeup revolution shimmer bomb sjajila

Related Posts