Farsali Rose Gold Elixir

Farsali Rose Gold Elixir

Dugo vremena sam željela isprobati neki od Farsali proizvoda, nakon puno istraživanja odlučila sam se za Farsali Rose Gold Elixir.

Sve informacije o Farsali proizvodima možete naći direktno na njihovoj stranici. Naručiti njihove proizvode možete na njihovoj stranici, Cult Beauty ili Beauty Bay. Zasigurno vam je instagram prepun makeup videa gdje koriste baš ove proizvode.

Farsali proizvodi jesu skuplji, ali ako ih želite isprobati imate i mini verzije proizvoda koje su jeftinije. Ja sam se isto odlučila za mini verziju Farsali Rose Gold Elixir. Razlog tomu je jer apsolutno nemam pojma kakv je ovaj proizvod za moju kožu i hoće li joj ikako pomoć ili odmoć. Mini Farsali Rose Gold Elixir stoji 20€ i za tu cijenu dobiti ćete 10ml proizvoda.

Farsali Rose Gold Elixir

Ovo ulje je 24 karatno zlatno ulje za korištenje na licu ili vratu. Pakiranje je bijelo s pumpicom, a slova su zlatna. Kad otvorite ulje, prvo što osjetite je predivan pomalo citrusan miris. Nakon mirisa, drugo što primjetite je ulje u kojem su komadići zlata. Prije same uporabe, proizvod je potrebno dobro protresti i spremno je za korištenje. Ako vam se tijekom korištenja javlja crvenilo na licu, najbolje bi bilo da prestane koristiti. Ovo ulje može se koristiti na više načina. Prvo, kao primer za lice tako što par kapljica ulje istisnete na ruke i lagano utrljate na lice. Drugo, možete ga dodati u svoj puder. Treće, par kapljica ulja na beauty spužvici pomoći će izblendati vaš puder na licu. Četvrto, za hidrataciju vaših usana. Par kapljica ulja stavite direktno na vaše usne i utrljate. Meni najdraži način korištenja je miješanje ulja s puderom i korištenje ga kao primer za lice. Nakon korištenja lice mi je mekano i nahranjeno. Ovaj proizvod sam odabrala baš zbog toga da mi nahrani kožu i da izgleda zdravije. Neki njihovi drugi proizvodi služe kako bi blurali kožu, da popunjavaju pore, ali meni to ne treba pa sam se odlučila za ovaj proizvod.

Farsali Rose Gold Elixir
Farsali Rose Gold Elixir

Farsali Skintune Blur serum za lice

Total
8
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Stigli su Mac Fix+ Scents fiksatori za lice

Stigli su Mac Fix+ Scents fiksatori za lice

Next Post
Essence Glow to go fiksator za lice

Essence Glow to go fiksator za lice

Related Posts