Pot med krošnjami

Šetnja kroz krošnje Pohorja na vrhu Rogle

Na otprilike dva sata od Varaždina nalazi se predivna šetnja kroz krošnje Pohorja. Nakon planinarenja stazama na Rogli do Lovrenških jezera o čemu možete čitati ovdje, krenuli smo na atrakciju Pot med krošnjami.

Šetnja kroz krošnje savršena je aktivnost za cijelu obitelj. Ova atrakcija u potpunosti je prilagođena svima, pa čak ju je moguće posjetiti i invalidskim kolicima bez prepreka. Iako se čini visoko i teško za svladati, ova atrakcije nema ni jedne stepenice. Tako da ne morate brinuti da ćete se jako umoriti. Ova drvena konstrukcija zamišljena je kao šetnjica među krošnjama crnogorične šume duga 1043 metara. Sam toranj je visok 37 metara , a već sa šetnjice pruža se predivan pogled. Pogled s vrha je još ljepši. S vrha tornja možete se spustiti i toboganom za 2 € po vožnji i skratiti put do dolje. Tobogan je dug 62 m i pridonosi posebnom doživljaju ovog mjesta. Moramo napomenuti da je dosta brz i da ste na dnu za čas. Sama šetnjica nije naporna, a uz put se mogu naći svakakve interaktivne i adrenalinske postaje.

Šetnja kroz krošnje
Pot med krošnjami

Ovisno koliko puta se odlučite spustiti toboganom ili ne, na ovu atrakciju nećete potrošiti puno vremena. Sve zajedno otprilike petnaestak minuta. Zato ukoliko se odlučite posjetiti ovu atrakciju, definitivno preporučujemo da posjetite i druge stvari. To može biti više aktivnosti na samoj Rogli, a i neke aktivnosti u u blizini. Ovaj cijeli krajolik je predivan sada u proljeće, a vjerujem da je zimi još ljepši. Definitivno nećete požaliti posjetite li ovo mjesto, no budite spremni na puno hodanja.

Šetnja kroz krošnje Pohorja
Pot med krošnjami Pohorje
Pot med krošnjami Pohorje
Pot med krošnjami Pohorje

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.