Zsur Balatonlelle

Slastičarnica Zsur Balatonlelle

Putovanje uz obalu Balatona je trajalo već nekoliko sati pa smo nakon vidikovca Sfera o kojem možete čitati ovdje odlučili sjesti i odmoriti. Za odmor smo odabrali prekrasno mjesto, a to je slastičarnica Zsur u Balatonlelle.

Slastičarnica Zsur nas je prvenstveno privukla predivinim interijerom i terasom, a zatim i slasticama. Uređenje ove slastičarnice je potpuno drugačije od ostalih kafića duž cijele obale Balatona. Cijeli kafić je u tonovima plave i bijele boje. Plavo bijelo uređenje mu daje pravi morski ugođaj. Mi smo sjeli na terasu koja se nalazi do ceste, no pošto je bio peti mjesesc, još nije bilo ni ljudi ni prometa pa nam to nije smetalo.

Slastičarnica Zsur Balatonlelle
Slastičarnica Zsur Balatonlelle

Od slastica možete birati između velike ponude kolača i sladoleda. Pošto nam je ovo bila tek usputna stanica, odlučili smo se za kolače. Uzeli smo cheesecake i neki mađarski kolač, čije ime ne znam. Uz kolače naručili smo kavu s mlijekom uz koju smo dobili deci soda vode. Obično rijetko gdje izvan Hrvatske smo dobili čašu vode uz kavu pa je i ovo malo vode bilo pozitivno iskustvo. Ukoliko se nađete na južnoj strani Balatona, definitvno vrijedi posjetiti ovo mjesto.

Zsur Balatonlelle
kolač
cheesecake
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.