Moxy Warsaw Praga hotel

Moxy Warsaw Praga hotel

Hotel u kojem smo odsjeli za vrijeme svoga posjeta Varšavi je Moxy Warsaw Praga hotel. Ovaj hotel nalazi se u sklopu Koneser Praga centra o kojem možete čitati ovdje.

Moxy Warsaw Praga hotel definitvno je jedan od boljih hotela u kojem možete odsjesti, a da ne potrošite puno. Nemojte da vas tri zvjezdice ovoga hotela zavaraju, jer ništa u njemu ne djeluje tako. Ovaj mladenački hotel je zasigurno nešto drugačije od uobičajenih hotela. Recepcija mu se nalazi na šanku, a kao dar za dobrodošlicu svaki posjetitelj dobi besplatno piće. Cijelo prizemlje hotela zamišljeno je kao neki zajednički prostor za druženje ili za rad. Samim time se savršeno uklapa u Koneser centar jer su tamo smješteni poslovni prostori kao Google za startupove.

Hotel se nalazi u predjelu Varšave koji se naziva Praga, a nalazi se s desne strane Visle. Za vrijeme Drugog svjetskog rata ovo je bio zaseban grad pa tako nije ni pretrpio velika ratna stradanja. Na samo 10 minuta pješke nalazi se stanica za metro Wilenski te tramvajska stanica Dworzec Wilenski kojim stignete do staroga grada. Tamo se nalazi i shopping centar Galeria Wilenska. U Koneser Praga centru postoji mnogo sadržaja, Green caffe Nero, Bombaj Masala, Orzo Koneser.

Moxy Warsaw Praga hotel
Moxy Warsaw Praga hotel

Soba i kupaonica u hotelu

Soba u kojoj smo bili smješteni je izgledala točno kao na slikama. Ista je stvar s kupaonicom. Stvarno smo zadovoljni i sobom i kupaonicom. Sve je bilo jako uredno i čisto i svaki dan se čistilo. Najviše mi se svidjelo uzglavlje kreveta i led lampe ispod kreveta. Ukoliko se trebate ustajati po noći, ne trebati otvarati svjetlo već vam se led lampe same uključe kad stanete nogom na tepih.

Moxy Warsaw Praga soba
Moxy Warsaw Praga soba
Moxy Warsaw Praga soba
Moxy Warsaw Praga kupaona
Moxy Warsaw Praga kupaona

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.