Postoji li Huda Beauty Hrvatska stranica?

Postoji li Huda Beauty Hrvatska stranica?

Za sve ljubitelje brenda Huda Beauty, konačno pišem o ovoj temi i odgovaram na pitanje gdje najbolje kupovati proizvode ovog brenda. Pa zato, postoji li Huda Beauty Hrvatska stranica?

Za sve nas koje zanima postoji li Huda Beauty Hrvatska stranica, evo odgovora. Ne postoji, no nemojte još odustati, nećete morati plaćati porez i carinu. Naime, Huda Beauty ima sjedište u Dubai-u i čak i prošle godine, sve proizvode za Europu slala iz Dubai-a. To bi značilo, prvo da se plaća poštarina koja je 15 €, a na to idu još porezi i carina. Baš prošli tjedan sam naručila veliku narudžbu za Black Friday koju možete vidjeti ovdje i iznenadila sam se kad sam vidjela da su moju narudžbu poslali iz Francuske. Pošto je i Hrvatska i Francuska u Europskoj Uniji, to znači da se nikakvi dodatni porezi ne naplaćuju. Uz to i naružba prije stiže nego da putuje čak iz Dubai-a.

Ovaj članak pišem kako bi svima nama koji volimo online šopingirat bilo lakše i da ne gubimo vrijeme na nepotrebna istraživanja. Tako možemo bezbrižno šopingirati za koliko god novaca želimo. Osim na Huda Beauty stranici, brend je dostupan i na Cult Beauty (ovdje) i na Asosu gdje ja volim također šopingirati. Cult Beauty plaća sve poreze prema Europskoj Uniji, a Asos ima skladišta u EU pa nema dodatnih poreza. Ako još niste probali nijedan proizvod ovog brenda, toplo vam preporučam jer nećete požaliti. Ako vas zanimaju neki Huda Beauty proizvodi, ovdje možete pročitati o puno njihovih proizvoda. Huda Beauty Naughty Nude paleta, Huda Beauty Kiss Gift set, Huda Beauty Tantour, Huda Beauty Mercury Retrograde paleta. Huda Beauty NUDE Obsessions light paleta, Huda Beauty The New Nude Brush Set. Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow, Huda Beauty Demi Matte Shero ruž.

Ovo su samo neki proizvodi, o ostalima u nekim narednim člancima.

Cult Beauty Ltd.

Total
0
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Moja Black Friday narudžba 2021.godine

Moja Black Friday narudžba 2021. godine

Next Post
Uskoro ćete moći kupovati About Face

Uskoro ćete moći kupovati About Face bez dodatnih troškova carine i poreza

Related Posts