Moja Black Friday narudžba 2021.godine

Moja Black Friday narudžba 2021. godine

Prošao je još jedan Black Friday za koji sam ja odlučila da neću niša kupovati, a ipak sam kupila. Stoga u nastavku možete vidjeti koja je moja Black Friday narudžba 2021. godine.

Moja Black Friday narudžba 2021. godine su zapravo dvije narudžbe od kojih sam obadvije kupila prije Crnog Petka jer su popusti već počeli. Prvu narudžbu sam naručila sa Sephore i stigla mi je za četiri dana, valjda još nije počelo ludilo s narudžbama. Naručila sam Ole Henriksen kremu za okoloočno područje o kojoj može više pročitati OVDJE. Kao što sam i napisala u postu ovo mi je najbolja krema za okoloočno područje. U toj narudžbi još je bila jedna stvar, a to je Rare Beauty kist za nanošenje pudera o kojem možete pročitati OVDJE.

Druga narudžba je Huda Beauty narudžba koju zapravo nisam mislila uopće naručiti, ali popusti su stvarno bili veliki. Sve proizvode osim jednog sam kupila na 80% popusta i stvarno se isplatilo jer Huda Beauty ima jako kvalitetne proizvode i obožavam njezin brend. Proizvode koje sam kupila ću napisati dolje i staviti link pored. Moram reći da sam većinom kupovala neke proizvode koji se inaće dobe u PR paketima poput torbi, ručnika i sličnih stvari, no uzela sam i šminku koju sam odabrala pokloniti. Cijeli tjedan nakon Crnog Petka na njihovoj stranici su popusti i to pravi popusti. Sve stvari, čak i one nove su bile na popustu i to od 30% do 80%. Moram reći da su me ove dvije narudžbe na kraju isto izašle.

GloWish Multidew Skin Tint 01 FAIR OVDJE

4 Pack Microfiber Cleansing Cloths OVDJE

Kayali Fragrance Case OVDJE

N.Y.M.P.H. Beach Towel

Demi Matte – Feminist OVDJE

WISHFUL Rose Terry Robe Large – XL

WISHFUL Jelly Tote Bag OVDJE

Huda Beauty Mini Melted Shadows Trio OVDJE

Total
0
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Najbolja krema za okoloočno područje

Najbolja krema za okoloočno područje

Next Post
Postoji li Huda Beauty Hrvatska stranica?

Postoji li Huda Beauty Hrvatska stranica?

Related Posts