Najbolja sjajila na tržištu

Najbolja sjajila na tržištu

Ovaj post je namijenjen sjajilima. Točnije, za najbolja sjajila na tržištu. Nastavite čitati ako vas zanima moje mišljenje.

Pojam najbolja sjajila na tržištu je jako subjektivan. Ovo su dakako najbolja sjajila za mene i sjajila koja ja najviše koristim. Tržište koje sam navela je ono svjetsko jer danas veliku većinu proizvoda možete naručiti putem interneta na vaš kućni prag. O svakom ovom sjajilu koje ću navesti sam već pisala i svako je drugačije na svoj način. Navesti ću link gdje možete direktno na moj post, a posebno ću napisati gdje možete kupiti to sjajilo i koja mu je cijena. U ovom postu navesti ću četiri sjajila od kojih su dva istog brenda, no drugačiji je finiš.

  1. The Gloss Jeffree Star Cosmetics je sjajilo brenda Jeffree Star Cosmetics. Razlikuje se od onog Shane Glossin’ jer nije u potpunosti prozirno nego ima malo nijanse u sebi. Možete kupiti na stranici Jeffree star Cosmetics i Beautylish u SAD-u, na stranici Beauty Bay u Europi ili na Douglas.com i u nekim Douglas dućanima u Hrvatskoj. Cijena ovog sjajila je 149,00 kn (Douglas), na drugim stranicama nešto manja.
  2. Fenty Beauty Gloss Bomb Diamond Milk je sjajilo Rihanninog brenda Fenty Beauty. Ima dosta različitih sjajila, no ovo Diamond Milk je jedno od najpoznatijih. Ovo sjajilo možete kupiti na Fenty Beauty stranici, ali morate znati da se šalje iz SAD-a i da vam može biti naplaćen porez odnosno carina. Ako živite u nekoj zemlji koja im Sephoru onda ste jako sretni jer tamo možete na licu mjesta kupiti sjajilo, a ako ste iz Hrvatske onda možete naručiti preko stranice Harvey Nichols i nećete morati plačati ni porez ni carinu za sad. Cijena ovog sjajila u full size varijanti je 19$.
  3. The Gloss Shane Glossin’ je sjajilo brenda Jeffree Star Cosmetics. Ovo sjajilo je napravljeno u kolaboraciji s youtuberom čije ime je Shane Dawson. Sjajilo se razlikuje od drugih zato što je to skroz prozirno sjajilo.
  4. Colourpop Ultra Glossy Lip sjajilo za usne je sjajilo američkog brenda Colourpop. Ovo sjajilo je drugačije od drugih sjajila ovdje navedenih jer ono nije prozirno, nego ima jaku boju. Ovo sjajilo možete kupiti isključivo na Colourpop stranici, a cijena mu je 7$.
Najbolja sjajila na tržištu
Najbolja sjajila na tržištu
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.