Fenty Beauty Pro Filt'r hidratizirajući puder

Fenty Beauty Pro Filt’r hidratizirajući puder

Zasigurno ste čuli već za Rihannin brend Fenty Beauty i njihove pudere. Danas vam donosim recenziju za Fenty Beauty Pro Filt’r hidratizirajući puder.

Dugo, dugo, dugo, dugo sam htjela probati neki Fenty Beauty proizvod. Znači bilo što, samo da probam je li stvarno tako dobro kako svi pričaju. Na moju sreću nakon onog matirajućeg pudera koji mi je pretežak (suha koža), izašao je novi Fenty Beauty Pro Filt’r hidratizirajući puder. Nisam htjela kupovati online jer nisam znala koja je moja nijansa i zapravo nikad ne možeš točno pogoditi prema onim shade finderima. Tipa, meni je izlazilo da sam i 120 i 170 nijansa, a uživo mi je najbolje odgovarala 150. S puderima je jako teško online predvidjeti nijansu, još ako su to skuplji puderi stvarno vam ne bih preporučila da igrate na slijepo. Ja sam odgledala puno youtube videa i slika nijansi i mislila sam da sam sigurno nijansa 170, no uživo ta nijansa izgleda užasno, ni približno mojem tonu kože.

Prvo, puder dolazi u predivnom pakiranjuni i ima kvalitetnu pumpicu. Na prvu me osvojio miris koji ima. Dakle, miris nekako sam nagovješta da je riječ o hidratizirajućem puderu jer ima baš miris po nekoj kremi. Posebno mi se sviđa što tekstura nije ni tekuća ni gusta. Moram priznati da mi se puder jako sviđa. Ja sam ga najčešće stavljala s kistom za puder i super izgleda na licu. Stvarno ne treba puno pudera da biste prekrili lice, što me iznenadilo jer ja volim staviti puno. Ovaj puder ima puno prekrivanje i nijedna nepravilnost ili crvenilo vam se neće vidjeti. Izdržat će na vašem licu cijeli dan i neće ni na jednom dijelu nestati. Još jedna bitna stvar je ta što ovaj puder nikako ne isušuje lice. Naravno da mi se znalo desiti da iako su puderi hidratizirajući, lice bi mi nakon što skinem puder bilo suho. S ovim puderom nemam tih problema.

Fenty Beauty Pro Filt'r hidratizirajući puder
Fenty Beauty Pro Filt'r hidratizirajući puder
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.