Isprobala sam Rare Beauty kist za puder

Isprobala sam Rare Beauty kist za puder

Slučajno sam naišla na video gdje je puno ljudi u komentarima hvalilo ovaj kist za puder o kojem ću pisati. Tako sam ga odlučila kupiti i isprobala sam Rare Beauty kist za puder.

Ovo mi je prvi proizvod koji sam isprobala od brenda Rare Beauty. Rare beauty je brend Selene Gomez i moram priznati da već jako dugo želim isprobati neki proizvod, no nikad se ne odlučim za kupovinu. Ovaj kist mi nije ni bio na popisu želja, no odlučila sam ga kupiti i isprobati. Cijena kista je visoka kao i za sve kistove nekog brenda koji ne dolaze u pakiranju. Kupila sam ga online na Sephora web stranici koju možete vidjeti ovdje. Inače ne kupujem kistove zasebno, nego kupim u pakiranju pa tako je i cijena kistova manja. Tako možete pročitati o kolekciji kistova o kojima sam već pisala, a to su Huda Beauty ovdje i o MAC kistovima ovdje. Osim kupovine kvalitetnih kistova, bitna je i briga o njima o kojoj možete pročitati ovdje.

Kod ovog kista mi se sviđa to što ima jako guste i mekane dlake. Pri nanošenju pudera ne ostavlja tragove na koži kao neki ostali kistovi. To mi se događa s kistom koji sam koristila ranije, tj. počelo mi se odgađati jer je taj kist već imam duže vremena i kao i svaki drugi proizvod, gubi na kvaliteti svakim korištenjem. Sigurno ima podjednako dobrih, a i jeftinijih kistova koje sam mogla kupiti i uštedjeti novac. Ja sam se odlučila za ovaj i nadam se da će mi dugo služiti. Na prvu, kist mi se sviđa kako sam i prije rekla i jako je ugodan na koži. Vidi se da je jako kvalitetan, i dlake, a i sama drška koja je dosta tanka pa se lako primi. Nadam se da ću isprobati još više Rare Beauty proizvoda o kojima ću pisati u budućnosti.

Isprobala sam Rare Beauty kist za puder
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.