Colourpop Ultra Glossy Lip sjajilo

Colourpop Ultra Glossy Lip sjajilo za usne

Već ste mogli vidjeti da pišem o brendu Colourpop, pa sada samo nastavljam s tom temom. Tako je prva na redu bila Colourpop Going Coconuts paleta, a sljedeće je Colourpop Ultra Glossy Lip sjajilo za usne.

Od ovog Colourpop Ultra Glossy Lip sjajilo za usne, sam imala najmanja očekivanja jer nisam toliko čula neke pohvale na račun istog. Ja sam kupila ovo sjajilo kao lip bundle gdje su bila dva sjajila. Drugo ću pokloniti tako da nisam ni otvrala i uzela sam samo jedno. U zadnje vrijeme baš volim sjajila za usne prije ruževa. Sjajila koja nosim su The Gloss, Jeffree Star Cosmetics i ona su prozirna. Ovo sjajilo nije proizrno, već ima dosta jak pigment. Taj pigment me zapravo najviše brinuo, kako će mi stajati i kakvo će biti sjajilo. Samo sjajilo dolazi u prozirnom pakiranju s zlatnim detaljima i izgleda jako lijepo. No jedna stvar koja me baš osvojila je miris. Nisam uopće očekivala da ovo sjajilo miriše, a posebno nisam mislila da će mirisati na capuccino. Miris stvarno nije preintenzivan i baš mi se zbg toga sviđa i više.

Sjajilo, ko sjajilo ne možete od njega očekivati čuda. To kažem jer ne možete očekivati da vam sjajilo bude cijeli dan na usnama ili da se ne skine kad pijete ili jedete. Za to su mat ruževi, a sjajilo je tu da da vašim usnama prirodan sjaj. Nijansa koju sam ja odabrala je Attention Haul. Ovo sjajilo sa svojim pigmentom mi je super. Nije najbolje sjajilo koje sam probala i prema kojem ću uspoređivati sva ostala, Shane Glossin’. Da, kosa će vam se sva zalijepiti za usne po vjetru, ali nijansa i gustoća sjajila su stvarno dobre. Opet, ovo je jeftini, a dobar proizvod i definitivno ako tražite sjajilo, zasšto ne isprobati ovo. Ako ništa drugo, barem ćete mirisati na capuccino.

Colourpop Ultra Glossy Lip sjajilo
Colourpop Ultra Glossy Lip sjajilo
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.