Koneser Varšava

Orzo Koneser restoran

Stigavši u Varašvu, prvo smo se smjestili u hotel Moxy Praga o kojem možete čitati ovdje. Nakon što smo se smjestili, pošto smo bili jako gladni, odmah smo krenuli u Orzo Koneser restoran. Ovaj restoran nalazi se u Koneser Praga centru gdje nam je bio smješten i hotel pa smo do tamo imali svega minutu, ako i toliko. U Koneser Praga centru nalaze još puno restorana i kafića. Neki od njih su Bombaj Masala, indijski restoran o kojem možete čitati ovdje i Green Caffe Nero, savršeno mjesto za kavu i doručak. Informacije o restoranima smo saznali online, pa smo tako pratili i instagram i službenu stranicu ovoga restorana.

Orzo Koneser: Ponuda hrane i pića

Puno restorana koji su smješteni u Koneser Praga centru imaju poseban happy hour za jela. Kod nas bi to bilo nešto poput gableca. Tako u ovome restoranu imaju ponudu jela svaki rani dan, od 13 do 17 sati. Za 29,99 zlota ili 6,92 € možete birati između raznih jela. Neka od jela su: hamburgeri, pizze napolitane, tjestenine, salate i gyros. Pošto smo bili gladni nakon puta odlučili smo se za burgere. Burgeri koje smo naručili su bili okej. Jedino što mi se nije svidjelo je to što je moje pecivo bilo crno na što nisam obraćala pažnju tijekom odabira. Crno pecivo mi nije izgledalo ni imalo okus kao domaće pa mi je to jedan minus, dok je obično pecivo izgledalo domaće. Uz burger dolaze i krumpirići i coleslaw salata.

Orzo Koneser burger
Orzo Koneser burger

Uređenje restorana

Svaki od restorana u Koneseru je jako lijepo uređen, pa tako i Orzo. Prostorom dominira visoki strop zbog kojeg izgleda kao da ima više prostora. Restoran je uređen u industrijskom stilu prožet s puno biljaka.

Orzo Koneser restoran
Orzo Koneser restoran

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.