Bombaj Masala Varšava

Bombaj Masala Varšava

U Koneser Praga centru Varšava nalazi se velik broj restorana. Jedan od tih restorana je i Bombaj Masala Varšava o čijoj ponudi i samom iskustvu možete čitati u nastavku.

Pored hotela u kojem smo boravili, Moxy Praga Varšava, nalazi se ovaj indijski restoran, Bombaj Masala Varšava. Nakon prve šetnje kraj restorana, odmah smo rekli da ga moramo posjetiti. Odlučili smo ga posjetiti jedan dan za vrijeme ručka kad restoran ima happy hour i svaki dan imaju neka jela po promotivnoj cijeni. To smo saznali na njihovom instagramu. Svaki dan imaju po jedno mesno i jedno vegeterijansko jelo u toj ponudi. Osim ove promo ponude, imaju i ponude za cijeli meni za dvije osobe čija cijena iznosi oko 40,00 €. Cijene glavnih jela im se kreću iznad 10,00 €, a možete i podijeliti tapase pa isprobati više različitih jela. Pošto smo prvi put bili ovdje, nismo htjeli isprobavati puno različitih jela. Sjedeći put kad se nađemo ovdje zasigurno ćemo se odvažiti u isprobavanju novih jela.

Uređenje restorana

Ručati možete vani na terasi ili unutra, a pošto je bilo vruće taj dan mi smo odlučili jesti unutra. Interijer restorana je jako lijepo zamišljen. Na stropu se nalazi zanimljiva zlatna instalacija kroz koju dopire svjetlo i daje poseban ugođaj. Mi smo sjeli kod ulaza, gdje se nalazi i bar. Na drugom kraju se nalazi kuhinja koja je odvojena od prostora za jelo staklom. Pošto je cijeli ovaj Koneser kompleks napravljen u cigli i unutrašnjost restorana je takva pa nemate baš dojam da ste u nekom indijskom restoranu, ali pokušali su to dočarati detaljima koliko su mogli.

Bombaj Masala Varšava interijer
Bombaj Masala Varšava interijer

Što pojesti

Taj dan kad smo se odlučili posjetiti ovaj restoran, u dnevnoj promo ponudi imali su Butter Chicken koji smo mi i odlučili isprobati. Prije glavnog jela, svaki stol dobije predjelo u obliku indijskog čipsa s nekim umakom. Butter chicken je bio poslužen s puno priloga. Tu je bila riža, pohano povrće (mislim da je bio patliđan), kisela salatica i naan. Iako na slici izgleda jako malo, porcija je stvarno zasitna. Moj prvi posjet indijskom restoranu je bio uspješan i definitivno vam preporučam ovaj restoran ukoliko se nađete u blizini.

Bombaj Masala Varšava hrana
Bombaj Masala Varšava butter chicken
Bombaj Masala Varšava kokteli

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.