Najbolji burgeri u Mariboru

Najbolji burgeri u Mariboru, Jack & Joe

Ukoliko dolazite u Maribor, mjesto koje nikako ne smijete propustiti je Jack & Joe, mjesto gdje mnogi kažu da se jedu najbolji burgeri u Mariboru.

Stigli smo u Maribor s velikim očekivanja za resotran Jack & Joe koji se nalazi na kraju šetnjice uz Dravu. Dan je bio prelijep tako da smo prvo malo prošetali i sjeli na kavu na suncu. Nakon toga uputili smo se na mjesto gdje služe najbolje burgere u Mariboru. Dan prije smo svakako napravili rezervaciju jer je restoran jako popularno te nismo htjeli ostati bez mjesta. Napraviti rezervaciju nije bio nikakav problem te smo sve riješili preko e-maila koji je naveden na njihovoj web stranici. Na web stranici možete vidjeti i cijeli meni pa tako da se ne morate misliti što ćete jesti kad stignete. Mi smo naručili Smash burger i The boss. Uz svaki burger dobijete i domaće krumpiriće koji su me stvarno posjetili na one kakve mama doma peče u ulju. Kad vidite te krumpiriće, znati ćete da sam na njih mislila.

Jack & Joe

Sama usluga je bila dobra i jako brza. Pošto smo imali rezervaciju stola u 12 sati, još uvijek nije bilo sve puno. Hrana nam je bila jako brzo poslužena i bila je vruća kad je stigla na stol. Do trenutka kad smo dobili hranu smo bili već jako gladni. Porcije su izgledale veliko, no bez problema smo pojeli burgere baš zbog velike gladi. Sami burgeri su bili jako fini. Meso je bilo jako ukusno, bez ikakvih dodatnih začina i okusa. Jako mi se svidjelo pecivo koje nije bilo teško. Burgeri su bili baš onakvi kakvi bi trebali biti. Moram napomenuti da se nakon jela nismo osjećali prepuno i loše zbog hrane koju smo pojeli. Nekako je uvijek lakše opisati jelo kad nešto ne valja, no u ovom primjeru inače što mi kod nekih drugih restorana ne valja, tu je bilo sve dobro.

Ukoliko vas put odvede u Maribor, definitivno posjetite Jack & Joe Steak & Burger club.

Jack & Joe
Jack & Joe

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.