Green caffe Nero bagel

Green caffe Nero Koneser

Green caffe Nero se nalazi u Koneser Praga centru. Ovo je rijedak ili jedini kafić/restoran koji je otvoren od 7 ujutro. Zbog toga smo tu popili jutarnju kavu i pojeli doručak.

Osim kafića Green caffe Nero, u Koneser centru posjetili smo još restorane Bombaj Masala i Orzo Koneser. Samo minutu od hotela u kojem smo odsjeli, Moxy Praga nalazi se ovaj kafić. Kad smo stigli ujutro, još nije bilo drugih gostiju, no mi smo se žurili u obilazak grada i muzeja. Kafić ima vanjski i unutrašnji dio. Za terasu nam nije bilo pošto su jutra malo friškija, pa smo odlučili sjesti unutra. Kao i svi restorani ovdje, i ovaj kafić ima vrlo visoki strop. Uređen je tako da se osjećate kao da ste doma, pa imate mjesto s kaučom, visoki stol za više osoba. Imaju čak i police s knjigama pa možete doći pročitati koju knjigu, naravno ako je na engleskom. U centru boravi puno ljudi zbog posla pa i ovaj kafić samo nadopunjuje taj segment. Daje vam mogućnost da radite i u kafiću.

Green caffe Nero

Što pojesti i popiti

U ponudi ima puno različitih sendviča s pecivima, ali i torti. Ujutro nam baš nije bilo za tortu pa je zato nismo uzeli, no svaka je izgledala predobro. Odlučili smo se za bagel s tunom i standard, kavu s mlijekom. Mi smo sjeli unutra i tamo pojeli i popili, no ako se žurite možete uzeti i kavu za van. Bagel smo možda mogli uzeti drugi, ali i to smo pojeli. Kava koju poslužuju je Julius Meinl koja mi je najdraža kava u kafićima pa smo se osjećali kao kod kuće.

Green caffe Nero bagel i kava

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.