Cover FX Perfect Setting Powder

Cover FX Perfect Setting Powder

U ovom postu ću vam pisati o Cover FX Perfect Setting Powder. To je puder u prahu brenda Cover FX i u nastavku saznajte više o ovom proizvodu.

Cover FX Perfect Setting Powder možete naručiti na stranici Cult Beauty. Ovaj proizvod možete kupiti u dvije veličine, od 4 i 10 grama. Za pakiranje od 4 grama morat ćete izdvojit 10 funti, a za pakiranje od 10 grama 29 funti. Za ovaj brend Cover FX možda ste najviše čuli zahvaljujući njihovim tekućim highlighterima. Ja sam odlučila kupit ovaj proizvod isključivo da isprobam kakav je i da mogu podijeliti svoje mišljenje s vama.

Nisam osoba koja baš voli koristiti ove setting pudere jer mi je lice suho. Uz suhu kožu lica i matirajući setting puder, moje lice izgleda užasno. Baš zbog toga ne volim matirati lice i rađe preživim bez setting pudera, osim kada mi stvarno ne treba postojan makeup. Dosad sam koristila setting puder od Catrice i od Aure i ovaj me najviše “oduševio”. Iako ni s Aurinim puderom u prahu nisam osjetila suhoću kože, ovaj Cover FX moju kožu lica čini malo prirodnijom. Setting puder od Catrice mi je najgori od njih tri jer mi koža izgleda jako dehidrirana i suha.

Cover FX Perfect Setting Powder koji sam ja naručila je onaj od 4 grama. Odlučila sam se za manje pakiranje jer smatram da je to savršena količina da mogu kvalitetno isprobati proizvod i vidjeti sviđa li mi se ili ne. Ovaj proizvod je u nijansi light, translucent. Dolazi u malom, slatkom prozirnom pakiranju sa sivim poklopcem. Jedna stvar na čemu sam zahvalna kod ovakvog pakiranja je to što postoji mali zatvarač između sita i poklopca kako nebi prosipali proizvod kad ga otvarate. Stvarno ne treba puno proizvoda kako biste dobili željeni rezultat i proizvod dosta dugo traje. Nadam se da vam se sviđao ovaj post i nastavite čitati.

Cover FX Perfect Setting Powder
Cover FX Perfect Setting Powder
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.