Golden Rose Soft & Matte Creamy Lipcolor ruž

Golden Rose Soft & Matte Creamy Lipcolor ruž

Pred par mjeseci napisala sam svoj prvi post o Golden Rose ruževima gdje sam isprobala njihov Longstay Liquid Matte Lipstick.

Golden Rose Soft & Matte Creamy Lipcolor ruž dobila sam na poklon i zapravo do tada probala sam samo njihove mat ruževe. Mat ruževi poznati su im kao jako jako postojani. Mogu reći da su to jedan od najboljih mat ruževa koje sam probala. No nećemo sad o mat ruževima, već o Soft & Matte Creamy Lipcolor ruževima.

Ovaj ruž nije tipično sjajilo, već mat ruž s kremastim sjajnim završetkom. Dolazi u lijepom prozirnom pakiranju s rose gold poklopcem. Cijena mu je 45 kuna, i za taj novac dobijete 5.5mL ruža. Piše da je lagan i da dugo ostaje na usnama te da sadrži jojobino i avokadovo ulje. Ova ulja njeguju vaše usne i čine ih mekanima.

Golden Rose Soft & Matte Creamy Lipcolor ruž

Nijansa koju imam je 111 i neke je tamno roskasto crvene boje. Možda nije baš neka nijansa koju bih sama odabrala, ali nije ni toliko loša. Ovih ruževa ima u 20 nijansi i sigurno je tu neka koja vama odgovara. Golden Rose Soft & Matte Creamy Lipcolor ruž se nanosi jednostavno i glatko i on njeguje i hidratizira usne.

Ako ste pročitali moj prijašnji post o Huda Beauty Demi Matte Shero ružu, morate znati da je ovo jako dobra jeftina zamjena za taj ruž. Obadva ruža daju isti lagan osjećaj na usnama i traju jako dugo. Ako vam je previše dati za jedan Huda Beauty ruž, ili ako ne možete čekati popuste na stranici, za početak možete početi s ovim ružom. Sigurno nećete zažaliti ako kupite upravo ovaj ruž.

Golden Rose Soft & Matte Creamy Lipcolor ruž
Golden Rose Soft & Matte Creamy Lipcolor ruž

Više informacija možete saznati na Golden Rose službenoj stranici i možda pronaći još neke zanimljive stvari.

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.