NYX ruževi, moja kolekcija

NYX ruževi, moja kolekcija

Kao i svaka cura volim kupovati šminku, a i šminkati se. Šminka je jako širok pojam, a danas ću pisati o ruževima. Upravo NYX ruževi čine veliki dio u mojoj kolekciji ruževa.

Najdraži su mi nude ruževi, no u ovoj kolekciji imam i one “u boji”. Svi ovi NYX ruževi su različite teksture, i zbog toga su toliko posebni.

NYX ruževi, moja kolekcija

Prvi NXY ruževi o kojima ću pisat su iz NYX Lingerie linije. U Lingerie liniju spadaju 24 nijanse nude ruževa od ružičastog cimeta,čokoladno smeđe pa do toplog mahagonija. Nijanse koje ja imam su LIPLI03 LACE DETAIL(link) i LIPLI11 BABY DOLL (link). Ovo su ruževi koji imaju mat završetak. Kad ih nanosite vrlo su kremasti i lako se nanose na usne, ali vrlo brzo postanu tvrdi. Ako tražite neki ruž koji će dugo izdržati, savjetujem vam upravo ovaj i sigurna sam da nećete požaliti.

NYX ruževi, moja kolekcija

Sljedeći slijede  NYX ruževi iz linije Soft Matte Lip Cream.  Ovi ruževi dobili su nazive po imenima gradova. Tako ja u svojoj kolekciji imam SMLC11 MILAN(link) i SMLC17 IBIZA(link). Ova dva ruža toplih su boja, SMLC17 IBIZA vuče na crvenkastu, ali nije u potpunosti crvena. Drugi ruž, SMLC11 MILAN je tamno roskaste boje i oba dva su savršeni za ljetne mjesece. Najdraže kod kod ove vrste ruževa mi je to što kad ih stavljate na usne stvarno imate mekan osjećaj. Najbolje od svega je miris koji ruževima daje posebnu čar. Ovo pakiranje je manje od onog Lingerie pa tako dobijete 8 ml tekućeg ruža.

NYX ruževi, moja kolekcija

Sljedeći ruž dolazi iz NYX Butter Gloss linije. Ruž koji ja imam je u nijansi BLG07 TIRAMISU(link). Ovaj ruž je više kao sjajilo i volim ga koristiti kao završni sloj na neki mat ruž, ili ga nosit samog čisto da stavim nešto na usne. Ovo pakiranje sadrži 8ml tekućeg ruža.

NYX ruževi, moja kolekcija
NYX ruževi, moja kolekcija

Ostaju mi još dva ruža, a oni su iz Powder Puff Lippie Lip Cream linije. Dolaze u 8 nijansa, a ja imam PPL02 PUPPY LOVE(link) i PPL06 POP QUIZ(link). Posebnost ovih ruževa je aplikator koji je u obliku spužvice pa jako lijepo prianja na usne. Ruževi su jako kremasti i imaju specifičan ugodan miris. PPL0″ PUPPY LOVE je crvenkasto-narančaste boje,a uz njega sam uzela i odgovrajuću olovku za usne SMLL02 LIFE’S A BEACH (link). PPL06 POP QUIZ je boje trule višnje i više je za zimski period nego za ljetni, i uz njega sam uzela također olovku za usne SMLL27 COPENHAGEN.

NYX ruževi, moja kolekcija
NYX ruževi, moja kolekcija
NYX ruževi, moja kolekcija
NYX ruževi, moja kolekcija

Preporučam:

NYX Honey Dew Me Up Primer
NYX Cosmetics Slip Tease Full Color Lip Laquer

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.