ELF Juicy gloss sjajilo

ELF Juicy gloss sjajilo

U ovome postu možete čitati o svakodnevnom must have proizvodu, a to je ELF Juicy gloss sjajilo. Ako vas više zanima o ovome proizvodu, nastavite čitati.

ELF Juicy gloss sjajilo je sjajilo koje izgleda kao ona koja su se nekad koristila. Danas je to sve opet došlo u modu. Minimalna šminka, minimalan trud i trošenje minimalno vremena. Možemo reći da je taj minimalizam donijela “Gen Z”. Tako sve više i više brendova izlazi s ovakvim sjajilima. Jedan od tih brendova je i ELF. Ja sam odlučila vidjeti vrijedi li ovaj proizvod i kakav je. Dakle, ovaj proizvod dolazi u prozirnom pakiranju. Sam proizvod ima laganu crvenkastu nijansu jer je u toj kolekciji koja ima veze s lubenicom. Ne predstavlja samo boja lubenicu već i miriši na lubenicu. Cijena ovog proizvoda je nešto manje od 6 eura i dobijete 11ml proizvoda. Ja sam ovaj proizvod kupila na Feelunique stranici, a ELF proizvodi su dostupni i u Bipi.

Ovaj proizvod dostupan je još u dvije nijanse. To su Apricot pop i Cherry pop. Ovisno koja je nijansa, takav je i miris proizvoda. Apricot ima miris po marelici, a cherry po trešnji. Iako proizvod u ambalaži ima boju, kad ga izvadite van i nanesete na usne nema. Dakle, ima neku malu pigmentaciju, ali zanemarivu. Ta pigmentacija i nestane kad se proizvod razmaže. Što mi se jako sviđa kod proizvoda je to što se usne ne lijepe. To je glavni problem sa sjajilima općenito. Ovaj proizvod nema taj problem. Jedino što mi se ne sviđa kod ovog proizvoda je baš taj miris lubenice. Nekako mi nijedna lubenica koja je u šminci ne miriše na lubenicu, nego na fejk lubenicu. Ako više volite prirodan izgled šminke i ako ne koristite toliko puno šminke, ovaj proizvod je za vas. Jednostavno za upotrebu svaki dan, a nećete ga brzo potrošiti.

ELF Juicy gloss sjajilo
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.