U ovom postu pisati ću o Tati Beauty The Blendiful spužvici. Tati je nedavno izašla sa svojim drugim proizvodom, the Blendiful.

Tati Beauty The Blendiful je spužvica koju možete koristiti na više načina. Možete ga koristiti za nanošenje tekućeg pudera, za puder u prahu, bronzer, rumenilo i ostalih stvari kada nanosite neki proizvod na lice ili tijelo. Da budem iskrena, nisam neki fan takvih proizvoda jer jedina stvar koja je za mene ikad radila za nanošenje pudera su prsti i beauty spužvica. Kako sam gledala sve više i više recenzija na youtube-u, sve više mi se ovaj proizvod sviđao i htjela sam ga imati. Dakako, naišla sam i na one ne tako dobre, ali samo na jednu-dvije. Kod ljudi kojima nije odgovarao Blendiful je bilo zajedničko što imaju suhu kožu. Ja imam suhu kožu i posebno su mi neki dijelovi bolje suhi od drugih i brinula sam se hoće li meni pasati.

Tati Beauty The Blendiful

Blendiful dolazi u ekološki prihvatljivoj vrećici koju jednostavno otvorite i možete ju baciti. Cijena mu je 18$, a za tu cijenu dobijete čak dva blendifula. Dobijete jedan veliki (normalna veličina) i manji koji je malo deblji i u obliku srca. Kad sam prvi put isprobala blendiful bila sam jako iznenađena. Treba jako malo proizvoda (pudera) i jako lijepo taj proizvod razmazuje na vaše lice. Nisam imala nikakve probleme sa sušim dijelovima lica. Primjetila sam da ljepše nanosi vodenije pudere nego one gušće. Otkad sam počela koristiti blendiful, spužvicu više ne koristim, eventualno kad mi je blendiful prljav. Još jedna stvar za šta ga koristim je da skidam višak pudera s njim jer to zna ružnije izgledati. Perem ga otprilike jedanput na tjedan i to sa sapunom. Do sad mi se uvijek lijepo oprao bez da su ostale bilo kakve mrlje. Može se prati i u mašini za rublje, no ja to još nisam isprobala.

Tati Beauty The Blendiful
Tati Beauty The Blendiful

NASTAVITE ČITATI Aura Powderful mineralni puder u prahu

Author

Nulla dies sine linea

Write A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.