L'oreal Paris True Match puder

L’oreal Paris True Match puder

Danas vam donosim recenziju o još jednom popularnom drogerijskom puderu. Više ću pisati za L’oreal Paris True Match puder.

Prvi puta sam kupila ovaj L’oreal Paris True Match puder kad je najsvjetlija nijansa kod nas bila 2N Vanilla! Dakle, najsvjetlija nijansa, a na meni prepretamna! I nekako nisam koristila taj puder sve dok mi prijateljica nije rekla da postoji svjetlija nijansa, 1.5N Linen. Ova nijansa puno mi je bolje odgovarala, bila je svjetlija od one 2N, ali opet je bila tamna za mene. Nakon nekog vremena, stigla je i svjetlija nijansa 1N/1W Golden Ivory. Ova nijansa mi najbolje odgovara, ali na meni je nekako žuta, nije pretjerano, ali može se nositi.

L'oreal Paris True Match puder

L’oreal Paris True Match puder dolazi u staklenoj ambalaži i ima pumpicu za lako doziranje. Količina koja se dobije je 30mL. Piše da se ovaj L’oreal Paris True Match puder jako lako nanosi i blenda. Također piše da se savršeno prilagođava boji i teksturi kože. Ovaj puder ima srednju prekrivnost s tim da se može lako nadograđivati i tekuće je i lagane teksture.

Dakle, ovaj puder je jako lagan i jednom kad ga nanesete, nećete ga primjećivati i lice vam neće nikako patiti. Kad ga nanesete, jako lijepo izgleda i ako vam nije dovoljan jedan sloj, uvijek ga možete nadograditi. Ja nikad ne stavim samo jedan sloj jer mi nije dovoljan. Ovaj puder volim nositi po ljeti i u proljeće jer nije težak i lijepo izgleda na licu. No, ima nekih stvari koje mi se ne sviđaju. Ovaj puder ne mogu nositi dugo, par sati i to je to. Da, rekla sam da je lagan, ali problem je u tome da mi uvijek nestane pudera na nekim dijelovima lica, npr. na bradi i na nosu. Jednostavno se puder obriše i možda to ni nije toliko primjetno jer nema veliku prekrivnu moć, ali meni zasmeta iako sve zamatiram.

Sve u svemu, za neke dnevne kombinacije puder je stvarno dobar i mislim da neki puno bolji s tim karakteristikama nećete pronaći kod nas.

L'oreal Paris True Match puder
L'oreal Paris True Match puder
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.