Kylie Skin krema za područje oko očiju

Kylie Skin krema za područje oko očiju

O ovom postu pisati ću o drugom Kylie Skin proizvodu. To je Kylie Skin krema za područje oko očiju. Ako vas zanima više o ovoj kremi, nastavite čitati.

Kylie Skin nedavno je došao u Hrvatsku. Točnije u Douglas poslovnice i njihov web shop. Danas ću pisati o Kylie Skin krema za područje oko očiju. Prije ovog posta, pisala sam o Kylie Skin kremi za lice. Ako vas zanima moje mišljenje o tom proizvodu, više o njemu možete pročitati ovdje. To su jedina dva proizvoda koja sam odlučila kupiti jer su mi se činili najbolji za moju kožu. Ostali proizvodi nemaju ni toliko dobre recenzije ostalih ljudi, pa nisam htjela bezveze kupovati. Osim ova dva proizvoda, preporučila bih vam još Kylie Skin vitamin C serum. Ja nisam kupila ovaj vitamin c serum jer koristim druge proizvode koji se ne preporučuju za korištenje s vitamin c serumom. Prije kupnje proizvoda proučite koji proizvodi se mogu koristiti zajedno, a koji ne.

Ova krema stoji 189 kuna i možete je kupiti u većini dućana, i na online shopu. Za te novce dobiti ćete 17 ml proizvoda. Ovaj proizvod je puno manji od kreme za lice, ali zato i košta nešto manje. Proizvod ima isto baby pink pakiranje kao i svi proizvodi iz Kylie Skin linije. Ima jako zanimljiv aplikator kojim možete proizvod direktno nanijeti na željeno područje. Što mi se ne sviđa je to što je aplikator plastičan i izgleda malo jeftino. Sama krema je svjetlo žute boje. Moram reći da jako dobro prija mojoj koži i nije premasna. S tim kremama za područje oko očiju treba biti oprezan jer puno njih zna biti jako jako masno. S ovom kremom to nije slučaj. Važno je još napomenuti da ova krema nema nikakv poseban miris. Ako tražite neku kremu za područje oko očiju, možete kupiti ovu. Smatram da je okej i da nećete pogriješiti.

Kylie Skin krema za područje oko očiju
Kylie Skin krema za područje oko očiju
Kylie Skin krema za područje oko očiju
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.