Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 paleta

Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 paleta

Danas ću pisati o jednoj paleti koju sam jako dugo čekala da mi dođe, što zbog shippinga, što zbog carine. To je Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 paleta.

Ova Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 paleta je prva paleta jedne od najpoznatijih youtuberica Tati Westbrook. Ako se imalo zanimate za beauty svijet, onda vjerojatno znate tko je ona. Ona je potkraj prošle godine lansirala svoj beauty brand nazvan Tati Beauty. Za sad ima samo dva proizvoda, a to su ova paleta i spužvica blendiful. O blendifulu ću pisati u drugom postu, a u ovom će biti riječi o njezinoj paleti.

Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 paleta

Ova paleta je recimo paleta za svaki dan. U sebi sadrži suptilne, zemljane tonove kojemožete svakodnevno nositi. Zapravo, Tati je i htjela da to bude paleta za svaki dan, ali da opet sve sadrži. U ovoj paleti ima četiri finiša, a to su matte, sequin, metalik i glitter finiš. Razlike između sva četiri finiša ima, pa je tako mat skroz mat, a sequin se razlikuje od njega što ima male svjetlucave čestice u sebi. Metalik finiš je kremasti i pun fino mljevenih šljokica dok je glitter pun malo krupnijih šljokica. Ta četiri finiša zastupljena su u pet nijansi. Nijanse su Memory, Ritual, Story, Soothe, Aura i Poet.

Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 paleta

Kad primite paletu u ruke, primjetiti ćete da je jako teška. Ja kad sam se šminkala, nisam ni mogla držati paletu u jednoj ruci, a drugom se šminkati jer je stvarno teška. Pigmentacija sjenila je jako jaka i sjenila se lako blendaju. Za metalik i glitter nijanse ja uvijek koristim prst za nanijeti na kapak, pa sam tako i kod ove palete. Smatram da je ova paleta savršena paleta za svaki dan i ako tražite baš jednu paletu koju ćete koristiti za normalne, ali i svečane prilike, to je ta paleta. Sigurno nećete požaliti.

Tati Beauty Poet
Tati Beauty Aura
Tati Beauty Soothe
Tati Beauty Story
Tati Beauty Ritual
Tati Beauty Memory
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.