Wrapovi za svakoga

Sexy Cow Split, wrapovi za svakoga

Ovog tjedna, u potrazi za drugačijom vrstom hrane (pod ovim drugačijom mislimo drugačijom od menze gdje se svakodnevno kao studenti hranimo, a naravno gdje bismo drugdje nego u fast food restoran) uputili smo se u Sexy Cow. Kao što smo već napisali, Sexy Cow je fast food restoran, ali drugačiji fast food restoran. Svi znamo koliko su fast food restorani zapravo nezdravi i da se baš ne preporučuju, no jedino što daje ovom restoranu pridjev fast je brzina pripeme jela.

Sexy Cow Split, Wrapovi za svakoga

Ušavši u Sexy Cow Split odmah se primjeti razlika između njih i drugih fast food restorana, od dizajna interijera, ponude jela, do vrlo ljubaznog osoblja što posebno treba naglasiti kao veliki plus. Naime, ovaj restoran nudi različite vrste wrapova, salata te priloga wrapovima, pa čak i desert. Da se zna, ovaj restoran nije rezerviran samo za ljubitelje mesa, već i za one koji ne konzumiraju meso te nude i wrap s povrćem „Veggie cow“ (pečeno povrće, guacamole umak, sexy cow chef umak, pečena kapula, salata od rajčice i zelena salata) te salatu s povrćem „Roasted vegetables salad“ (zelena salata, salata od rajčice, guacamole umak, pečeno povrće, pečena kapula, vinagrette umak) stoga u odličnim jelima mogu uživati i oni kojima trenutno nije do mesa.

Wrapovi za svakoga

Wrapovi koje smo naručili (Sexy Cow (ramsteak, guacamole umak, salata od rajčice, zelena salata i pečena kapula sa sexy cow chef umakom) i Don’t tell your boyfriend (svježe goveđe meso, barbecue umak, topljeni sir, prženo jaje, zelena salata, rajčica, kiseli krastavci i crvena kapula)) bili su brzo gotovi i već nas osvojili samim pogledom. Nakon dugog fotografiranja hrane (sljedeći put ćemo naručiti jedno jelo viška koje će služiti samo za fotografiranje, hehe ) konačno smo se bacili na wrapove, čiji je izgled potpuno opravdao okus, štoviše okus je i bolji od izgleda, ne sudimo knjigu po koricama, izgled wrapova je odličan, ali kad vidite ove fotografije imajte na umu to da je okus puno puno bolji. Toplo preporučamo ovaj restoran svakom meso ili vegeljupcu, znamo da nećete zažaliti kao što nismo ni mi.

Sexy Cow Split, Wrapovi za svakoga

Također čitajte:

Bobić, drugačiji sladoled za zimske dane
Oš kolač? Mi smo za kolač, a vi?

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.