Mi smo za kolač, a vi?

Oš kolač? Mi smo za kolač, a vi?

Znate kad vam dođe želja za slatkim pa biste pojeli sve što se nudi? Ovog puta, umjesto već isprobanog i pomalo dosadnog slatkiša odlučili smo se počastiti kolačima. Uz veliku ponudu ukusnih kolača i torti iz puno dobrih slastičarnica u Splitu, nas su noge odvele u Oš kolač. Potaknuti prekrasnim slikama s društvenih mreža i preporukama prijateljima zaputili smo se s velikim očekivanjima prema ovoj slastičarnici koju nije teško naći, a nalazi se u samom centru grada.

Mi smo za kolač, a vi?

Već s vrata primijetili smo prekrasne kolačiće raznih oblika i boja, koji su nas osvojili na prvu. Vidjevši sve kolače, teško nam je bilo odabrati samo jedan, jer svaki je izgledao zapanjujuće i jedinstveno, a što nas je posebno osvojilo jesu preslatka imena kolača i torti, na primjer Barba Čičak, Buža, Šjor Limun, i tako dalje,  koja dobro opisuju ove slastice i područje u kojem se nalaze, a to je Split.

Mi smo za kolač, a vi?

Nakon dugog razmišljanja što odabrati, odabrali smo tortu Štorija o’ palačinki i kolač Šinjorina Malina. Štorija o’ palačinki je zapravo ukusna torta od palačinki s kremom od vanilije, a Šinjorina Malina kako mu i ime govori, kolač s kremom od maline s citrusnim biskvitom i kremom od vanilije.

Mi smo za kolač, a vi?

Kad uživate u ovim ukusnim kolačima i tortama, kao šlag na torti dođe prekrasan interijer slastičarnice Oš kolač koji savršeno opisuje svaki kolač i imate osjećaj kao da ste u nekom drugom svijetu, ružičastom  svijetu bajki.

Čipkasti strop ugostiteljskog objekta,Split, Hrvatska
Total
4
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Boje jeseni

Boje jeseni – modna kombinacija iz high street ponude

Next Post
Drugačiji sladoled za zimske dane

Bobić, drugačiji sladoled za zimske dane

Related Posts
Coral Candy Jewelry

Coral Candy Jewelry

Coral Candy Jewelry je mladi modni brand ručno i unikatno rađenog nakita osnovan tek nedavno. Iako nedavno osnovan,…
Read More