Y2k nakit

Gdje nabaviti Y2k nakit koji svakodnevno viđamo na Instagramu

Sigurno ste vidjeli šarene nagomilane ogrlice u koje su se svi u zadnje vrijeme zaljubili. Nekome izgledaju dječje, a nekome se baš sviđaju. Donosimo vam gdje možete nabaviti ovaj Y2k nakit.

Društvene mreže su pune različitih trendova koji nam mogu biti inspiracija da pronađemo neki svoj stil. U današnje vrijeme je jako lako pretraživati različite trendove na socijalnim mrežama poput Instagrama, Tik Toka i Pinteresta. Jedan trend koji se vratio u modu su 2000. godine ili Y2k skraćeno. Tu dolazimo do današnje teme, a to je Y2k nakit. Ovaj nakit izgleda kao dječji nakit, no svi ga nose. Zašto smo ga zavoljeli? Zato jer nas podsjeća na djetinjstvo ili samo zato jer je ovo trend koji je trnutno in. Skroz nebitno zašto jer uz ovaj nakit sve odjevne kombinacije ljepše izgledaju. Možete ga pronaći na Asosu, Bershki, Stradivariusu, ali isto tako i u onim luksuznijim dućanima. Nas zanimaju takozvani Small Business obrti koji rade svoj nakit i kojih se otvara sve više i više.

U početku su ovi mali biznisi kretali u Americi i mogli ste ih naći na Tik Toku svako malo. Sve više i više malih biznisa otvara se svakodnevno u Europi, pa tako i u Hrvatskoj. Ja sam naišla na preslatki mali biznis iz Nizozemske koji se zove Lori Lori i morala sam nešto naručiti jer mi se previše svidjelo. Samo da razjasnim, pišem ovaj post jer želim i jer mi se jako sviđaju njihovi proizvodi koje sam sama kupila. Jako mi se sviđa što jedna cura sve radi sama od doma i može vam personalizirati svaki komad nakita.

Ovaj nakit nije neki skup i kvalitetan nakit koji će vam trajati cijeli život, nego je baš Y2k nakit. Ako ne želite dati novce za ovo, uvijek možete sami doma napraviti svoj vlasititi nakit, no kome bi se to dalo. Meni sigurno ne, zato biram da podržim jedan mali biznis.

Y2k nakit
Y2k nakit

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.