Jeste li već čuli za web trgovinu Okay.hr? Ako niste, mi smo tu da vam približimo o čemu je riječ i objasnimo zašto je baš ova web trgovina drugačija od ostalih.

U ovoj web trgovini možete pronaći proizvode koji imaju jedan zajednički atribut- a to je održivi. Održivi proizvodi su  proizvodi koji su od procesa dobivanja sirovina, preko proizvodnje i reciklaže u kategoriji proizvoda koji čine prednost za okoliš, društvo i gospodarstvo ujedno čuvajući zdravlje ljudi i prirodu.

Održivi proizvodi za svakogaIza ove web trgovine čvrsto stoje tri predivne djevojke Sandra, Nadja i Martina koje svima nama žele približiti svijest o okolišu i boljoj budućnosti za nas i naš planet.

U web trgovini sigurno ćete  pronaći nešto za sebe ili za sebi drage osobe od raznovrsnog asortimana, pa se tu nalaze stvari za njegu kose, tijela i zubi, sredstva za čišćenje, neke stvari za poklon, ali i stvari za djecu, a svi znamo koliko je važno da za djecu ne smijemo koristiti teške kemikalije, već su najbolji prirodni i lagani mirisi.

Održivi proizvodi za svakogaNas je ova web trgovina apsolutno oduševila i sami smo odlučili isprobati ecoffee cup šalice za višekratnu upotrebu. Nećemo se lagati, što nas je oduševilo kod ovih šalica jest njihov izgled. Ima ih u raznim bojama i šarama, a mi smo zaljubili u Pink Polka i Green Polka ecoffee cup. No, ne sudimo kjigu po koricama, ili ovaj put šalicu po izgledu. Ova šalica napravljena je od organskih bambusovih vlakana i odlična je za putovanje. Ovo nije jedna od onih šalica koje ćete mijenjati svakih par mjeseci, ona je potpuno prirodno i biorazgradiva išto je najbitnije traje po nekoliko godina. Sigurno se pitate kakva je ovo šalica od bambusovih vlakana, pa to se odmah rastopi kad ulijemo neku tekućinu unutra, ali šalica je uistinu čvrsta i debela i nema šanse da išta izađe iz nje van.

Održivi proizvodi za svakogaNaravno, sve što pročitamo moramo i isprobati pa smo mi sebi skuhali čaj i stavili ga, gdje drugdje nego u našu novu šalicu. Poklopili smo je silikonskim poklopcem i naravno kako to obično biva, skroz zaboravili na čaj, ali i nakon sat vremena kad smo se sjetili da smo si pripremili čaj, čaj u šalici je još uvijek bio topao stoga možemo potvrditi da šalica ne samo što lijepo izgleda već i služi svojoj svrsi što je i najbitnije. Možda vam nismo rekli ono najbitnije, a znamo da svi vi, kao i mi imamo probleme s pranjem šalica. Naime, ove šalice mogu se prati u perilici posuđa i tako nam svima skratiti muke s prolijevanjem vode po cijeloj kuhinji i sebi kad pokušamo oprati šalice.

Održivi proizvodi za svakogaSvi smo mi svjesni koliko čovjek šteti okolišu i mislite da vi kao pojedinac ne možete ništa učini po tom pitanju? Nije istina, i male stvari kao što je korištenje ovih proizvoda može pomoći u očuvanju prirode i svih živih bića u njoj, jer ništa se nije dogodilo preko noći, svemu treba vremena, a ako svako od nas da i mali doprinos tome možemo uspjeti!

Za sve vas koji ste se zaljubili u ove prekrasne Ecoffee šalice ili znate nekog kome biste ih poklonili, pripremili smo promo kod “ECOFFEECUP”za 20% popusta na sve šaliceEcoffee Cup

Održivi proizvodi za svakogaOdrživi proizvodi za svakoga

 

Author

Nulla dies sine linea

Write A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.